YouTube a implinit sapte ani! Top 7 cele mai populare virale care au facut SENZATIE

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:28

Da, este greu de crezut cum ceva care a fost lansat online in urma cu sapte ani, a devenit atat de prezent in vietile noastre de zi cu zi. YouTube a implinit sapte ani de cand este online.

Cum a reusit? Ce am urmarit in toti acesti ani? Putem afirma ca a fost o calatorie foarte interesanta pentru cei care au creat YouTube-ul. Domeniu YouTube.com a fost inregistrat pe data de 14 februarie 2005, in doar un an de zile acesta a fost cumparata de Google pentru suma de 1.650.000 de dolari. Acesta a fost un pret foarte mare avand in vedere ca era pe piata de doar un an de zile.


In momentul de fata, YouTube-ul atrage aproximativ 500 de milioane de utilizatori unici pe luna si inregistreaza aproape 92 de miliarde de vizualizari. Aceste statitistici nu includ si vizualizarile de pe mobil, care au luat un avant destul de important in ultima perioada. In ceea ce priveste upload-ul cifrele sunt si mai impresionante, astfel ca in fiecare secunda se incarca aproximativ o ora de video pe YouTube.

Asadar, noi ne-am gandit sa va prezentam sapte clipuri care au facut istorie pe YouTube.
Video-ul care ocupa primul loc are aproximativ 95 de milioane de vizualizari.

7.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.