Yumeiho, o noua procedura bazata pe masaj si terapie

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 08 oct 2020, 17:55

Sa te duci la masaj, e una! Sa faci gimnastica, e cu totul altceva! Insa, cum faci cand nimeresti la o terapie care le implica pe amandoua?

Noi am descoperit asa ceva si v-o aratam acum si dumneavoastra! Cum functioneaza „sistemul”? „ Yumeiho are 100 de tehnici de baza, toate facute din aceste tehnici care au fost selectate si puse intr-o ordine anume foarte bine gandita si foarte bine construita, pentru un rezultat optim ”." Yumeiho este in primul rand o terapie postulara. Adica punand mana pe om, din stramb incerci sa-l faci cat mai drept si sa-l remodelezi si sa-i redai libertatea de miscare si amplitudinea de miscare in articulatii ”, explica specialistii.

Tehnicile de masaj sunt alternate cu mentinerea unei presiuni constante asupra corpului, toate combinate si aplicate in functie de problema medicala pe care o are pacientul. Insa, aproape ca nu exista problema medicala pentru care Yumeiho sa nu aiba rezolvare. Chiar daca unele dintre metodele aplicate sunt cu totul neconventionale.

##VIDEO113847##

Si o singura analiza din partea terapeutului este suficienta pentru a descoperi probleme medicale de care nici macar n-aveti habar.

Odata descoperita cauza, terapeutul se pune pe treaba. Iar timp de cel putin o ora, pacientul este trecut prin cele mai diverse si ciudate pozitii.

Dupa atata contorsionism, nu-i de mirare ca efectele apar imediat. Nu va inchipuiti, totusi, ca terapia functioneaza pe principiul „hocus-pocus”, iar problema dispare definitiv, ca prin farmec. Efectul pozitiv este unul de moment, iar pentru ca starea de bine sa se instaleze, definitiv, in organism, sunt necesare mai multe sedinte.


Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

Taguri: