Yurdal din serialul "Meryem", un talent desavarsit! Iata ce pasiune nebanuita are celebrul Ugur Cavusoglu si ce alta profesie ar putea imbratisa oricand, daca ar renunta la actorie!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 iul 2022, 12:45
video Foto(4)

Ugur Cavusoglu este considerat unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din Turcia.

Ugur Cavusoglu s-a nascut in 1967, in orasul Artvin. Desi initial a ales sa studieze Facultatea de Fizica, a hotarat ulterior sa urmeze in pararel si Facultatea de Teatru si Muzica, in cadrul Universitatii Bilkent.

In anul 1995 a jucat in primul serial de televiziune, "Sahte Dunyalar", care i-a adus un succes rasunator si l-a propulsat printre cei mai apreciati actori ai Turciei, in acea perioada.

Dupa multi ani in care s-a dedicat trup si suflet carierei sale de actor, Ugur Cavusoglu a decis ca a venit momentul sa se aplece si asupra unei alte pasiuni vechi, muzica, ce i-a ramas in suflet inca din timpul facultatii. Celebrul actor a reluat repetitiile specializate de muzica si a inceput deja sa participe la diverse evenimente, la care urca cu drag pe scena pentru a-i incanta pe oameni.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.