Zafer il infrunta pe Haluk! Afla cum va decurge intalnirea celor doi, in aceasta seara, in "Gunes", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:25

Disperat sa isi recupereze fiica, Zafer recurge la gesturi necugetate, starnind furia lui Haluk. Barbatul refuza oferta rivalului sau, infruntandu-l fara sa ii pese de consecinte.

Disparitia lui Peri de la petrecerea de Revelion aduce panica in familia Mertoglu. Insa adolescenta este rapid gasita de surorile sale si adusa din nou in sanul familiei. Afectata de fapta tatalui ei, Nazli ii reproseaza acestuia comportamentul adoptat si ii cere sa dispara definitiv din viata lor. Barbatul incearca sa ii spuna lui Nazli despre suferinta fiicei sale, aflata pe patul de moarte in Germania, insa nimic nu o mai sensibilizeaza pe tanara, care refuza orice legatura cu acesta.


Savas realizeaza ca Haluk s-a aflat in spatele atacului suferit si merge sa ii ceara socoteala. Ranile tanarului se redeschid si isi doreste cu orice pret sa se razbune pe unchiul sau. Indemnat de Levent, Savas recurge la cautarea casetei care l-ar fi putut distruge pe Haluk. In cele din urma, acesta reuseste sa intre in posesia pretioasei probe si afla totul despre faptele josnice savarsite de unchiul lui.


In acest timp, Ali merge sa il infrunte pe Zafer, reprosandu-i suferinta provocata fiicelor sale de-a lungul timpului. Simtindu-se incoltit, Zafer se vede nevoit sa ii marturiseasca tanarului ca nu este tatal gemenelor, socandu-l pe Ali.


Pe de alta parte, Haluk il provoaca pe Zafer la o intalnire, pentru a discuta despre soarta lui Peri.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Disperat,
Zafer accepta infruntarea cu rivalul sau, insa banuind ca va fi prins intr-o cursa, acesta ii pregateste o surpriza. Despre ce este vorba, aflati azi, din "Gunes", de la 20.00, la Kanal D.

 

Taguri: