Zambeste mereu, dar a suferit enorm! Nicoleta Voica a fost dezamagita de cei trei soti pe care i-a avut: "Am plecat in Olanda, am venit cu trei zile mai devreme si l-am prins cu cea mai buna prietena a mea!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 iul 2017, 10:49

Cantareata de muzica populara a povestit in detaliu prin ce a trecut alaturi de barbatii pe care i-a iubit.

Pare mereu vesela, dar a suferit mult! Toti cei trei soti ai ei au dezamagit-o. Pe primul chiar l-a prins in timp ce o insela cu prietena ei cea mai buna.
 Nicoleta Voica a venit in platoul emisiunii "Wowbiz" si a vorbit despre fostii ei soti. Cantareata a suferit din dragoste, dar nu renunta la speranta ca intr-o zi isi va gasi jumatatea. Nicoleta Voica a povestit, in direct, atat momentele frumoase pe care le-a trait, cat si momentele dureroase.


Am plecat in America si mi-am incercat norocul, un domn foarte fain, dar nu iubea nimic ce era romanesc. Am suferit foarte mult. In acea perioada a murit un frate de-al meu. N-am mai ajuns cu proteza fratelui meu ca a murit. Nu am mai ajuns din cauza soacrei care mi-a ascuns greencard-ul. Am plecat la New York si au durat ani buni pana le-am demonstrat ca nu m-am casatorit pentru acte.

 
M-am gandit ca a treia oara o sa fie cu noroc. S-a casatorit fata mea, am venit sa-i fac nunta. Am cunoscut un barbat frumos, toata viata lui a fost colectionar de... iubiri. Imi facea o curte... Ne-am casatorit si a fost foarte sincer la inceput: "Scumpo, niciodata nu am fost cu o singura femeie, am fost cu doua, trei. Cu tine vreau sa fiu altfel". Pe oriunde mergeam erau situatii penibile.
Am suportat una, doua, trei, patru, cinci. Am sunat-o pe una, o studenta. L-am sunat si pe el, i-am chemat la restaurant pe amandoi. Papucii ei erau tociti, imi venea sa plang. Ne-am impacat iar, am iertat ce n-a iertat nimeni in lumea asta. Fiica mea zice ca sunt botulista. Aratam foarte bine impreuna, era un barbat bine. L-am invatat multe si aplica cu urmatoarea. Probabil ca cu asta nu mai calca stramb.

 
In viata vietilor mele, nu am sa-mi pun sufletul pe tava. Nu pot sa-mi dau un sfert de inima. Vreau sa ma iubeasca cineva din tot sufletul. Cred ca Dumnezeu a creat suflete pereche. Nu vreau sa inchid ochii pana nu il gasesc. Asta le zic si fetelor ca nu trebuie sa-si piarda speranta. Eu nu am fost tocmai buna, daca nu taxez, nu sunt eu.
Incerc sa fiu mai buna si sa las sufletul sa primeasca ce trimite divinitatea spre mine", a declarat Nicoleta Voica.
Andreea Mantea a fost foarte impresionata de vorbele cantaretei, iar la un moment dat a avut ochii in lacrimi. "Ne-ati uns sufletele cu vorbele dumneavoastra", a marturisit prezentatoarea TV.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.