Zana si SECRETELE ei! Andreea Marin Banica isi iubeste sotul ca in prima zi VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:59

A fost zana absoluta a surprizelor, asta pana cand s-a indragostit si a devenit zana absoluta a inimii lui Stefan Banica Junior.

Presa i-a divortat in fiecare an de cel putin doua ori, dar mariajul sotilor Banica pare mai rezistent ca niciodata. Pentru prima data dupa o lunga perioada de timp Andreea ii face sotului o declaratie de dragoste la televizor.

Chiar daca zana surprizelor isi declara public dragostea pentru Stefan, nu acelasi lucru se intampla si din partea sotului ei. Ciuliti bine urechile la vorbele Andreei, ca doar are 7 ani de experienta in casnicia cu Stefan! Mai de voie, mai de nevoie, zana mai scapa si cate ceva de prin casa!

"Si uite de-asta" nu putem sa nu
ne intrebam daca exista ceva care ar putea sa tulbure linistea din paradisul celor doi!

Andreea pare sa fie foarte fericita in casnicia ei! Si totusi, ceva ceva ii cam lipsea zanei! Va mai aduceti aminte de celebra emisiune care a facut din Andreea o veritabila zana a surprizelor? Sotia lui Banica cu siguranta isi aduce aminte!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.