Zanni a spus tot ADEVĂRUL despre DESPĂRȚIREA de Ana Porgras: "De atunci nu ne-am mai vorbit. M-a dezamăgit..."! Ce a făcut bruneta VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 14 iul 2021, 09:21
Ana Porgras și Zanni

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, a fost invitat astăzi la Teo Show, unde a vorbit și despre relația cu Ana Porgras.

Zannidache, sau Zanni, cum îi spune, mai scurt, toată lumea a vorbit la Teo Show și despre cel mai interesant subiect pentru urmăritorii Survivor România 2021, cel al relației sale cu Ana Porgras.

Multă lume s-a gândit că între cei doi s-ar fi înfiripat sau s-ar înfiripa o poveste de dragoste, însă Zanni neagă că ar fi vrut vreodată așa ceva.

"Chiar dacă nu-mi convine, trebuie să spun. Toți mă întrebau de ce nu stau cu Ana. Vă zic acum de ce nu stau cu Ana, dar o să încerc să descriu totul, atât cât să înțelegeți voi, dar să nu fiu răutăcios, să mă las afectat de treaba asta și să o pun pe Ana într-o lumină proastă.

După finală, Ana a venit: "Zanni în sus, Zanni în jos"...

Niciodată nu am fost îndrăgostit de Ana, m-am împrietenit cu Ana înainte de Survivor. M-am îndrăgostit la Ana de calmitatea ei, blândețea ei, asta mi-a plăcut la ea. De asta am eu nevoie, de oameni buni și blânzi lângă mine.

Și eu am frustrări, ea mă îmbuna, râdea la glumele mele și ne potriveam, nu ca și cuplu, că nu am fost... Am intrat în competiție, acolo văzând că sunt numai șerpălăi, numai mincinoși, nu-mi venea să cred că trebuie să stau 7-8 luni de zile cu ei și, la un moment dat, a venit Ana.

A fost refugiul meu, cu ea stăteam, cu ea găteam, era liniștea de care aveam nevoie. Tot cu ea luptam pe trasee, eram mândru de ea, că le poate face, ea de mine...

(...) Niciodată nu am bănuit-o că are alte intenții. Am fost acolo, i-am spus: "Lasă, Ană, îți arăt eu recunoștința mea". După m-am dus cu Ana în cameră, mi-a zis că îi e dor de mine, i-am zis că mi-a fost dor de ea...

Nu voiam să o rănesc pe Ana, nu știam dacă ea vrea ceva cu mine. Mă gândeam că nu știu cum să-i spun că nu vreau ceva cu ea, o iubesc ca om, nu că hai să ne iubim...(...) Nu mai era prezentă cu noi în petrecerea aia, nu mai era ea, ofta...

I-am cerut telefonul să stau și eu pe Instagram și nu mi l-a dat din prima, mi l-a dat cu greu.

După, am avut o discuție cu cineva... pe urmă i-am cerut tot așa telefonul, iar mi l-a dat greu, s-a uitat așa la mine și m-a băgat ea pe Instagram... Am intrat în WhatsApp, am văzut un mesaj(...) De atunci nu ne-am mai vorbit. M-a dezamăgit", a spus Zanni astăzi la Teo Show.

Citeste si: Ana Porgras rupe tăcerea după dezvăluirile controversate făcute de câștigătorul Survivor. Ce scria, de fapt, în mesajul care l-a dezamăgit crunt pe Zanni

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021

Zannidache (sau Zanni) este câștigătorul Survivor România 2021. După multe luni de stat în Dominicană, de răbdat în condiții de foame, de tensiune Zanni a reușit să își adjudece trofeul.

Zanni are o poveste de viață impresionantă. A fost abandonat de mic într-un orfelinat, iar viața lui a fost o luptă continuă până când a ajuns un artist cunoscut în România. A fost ajutat în carieră de către Alex Velea, presa numindu-l chiar "protejatul lui Alex Velea".

Zanni asemuia competiția Survivor România, pe care avea să o câștige, cu viața lui. Artistul spunea că, la fel ca în viața pe care a dus-o la orfelinat, în competiția Survivor dai peste 100% ca să mănânci și, uneori, tot nu mănânci.

„Până la șase ani nu știam ce se întâmplă cu viața mea, eram ca un animal. Îmi amintesc că au venit la un moment dat cu un tort și nu înțelegeam de ce toată lumea cânta. Nu știam că este ziua mea, că o dată pe an se sărbătorește, nu știam ce înseamnă zi de naștere.(...)

Nu înțelegeam niciodată dacă o să iau sau nu bătaie pentru ceva. Nu știam cum sunt regulile cu mesele. Știam doar că îmi este foame și așteptam să ni se dea ceva de mâncare. Nu a fost greu sau ușor, pentru că nu știam altfel.

Eram neînțeles de toată lumea. Eram bătuți de cei mai mari. Nu aveam libertatea să mă joc, nu aveam prieteni. Aici am stat de la 6 până la 14 ani, când m-au dat afară, ca pe un câine. Mi-au dat o geantă, să îmi pun câteva haine, și gata!", mărturisea Zanni despre experiența tristă a creșterii într-un orfelinat.

Citeste si: Zanni, declarații în exclusivitate din aeroport, la întoarcerea în România. Care este primul lucru pe care câștigătorul Survivor România l-a făcut când a ajuns acasă

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.