Zanni, ANUNTUL momentului dupa ce a mers la banca si a aflat cati bani are in cont! Isi cumpara sau nu casa?

Author: Alice Popescu
Actualizat: 16 aug 2021, 09:30
Zanni, anuntul despre banii care i-au intrat in cont
Sursa: Captură Stirile KANAL D

Zanni, castigatorul Survivor Romania 2021, a dezvaluit ce a facut imadiat cand a vazut cati bani i-au intrat in cont. Unde a mers imediat fostul Faimos?

Zanni, castigatorul Survivor Romania 2021, si-a facut un vlog pe Youtube unde ne arata cele mai interesante momente din viata. Cantaretul colaboreaza cu Alex Velea, George Talent si What's Up.

"In studioul de inregistrari petrec si timpul liber si cand muncim, cam acolo e a doua casa. Mi se zice al cincilea fenomen, al cincilea anotimp, a opta zi din saptamana, a 13 luna din an.

Ca sa dau din casa, il asteptam pe Culita, este foarte ocupat, nu reusim sa dam de el. Voiam sa fac acum o piesa si sa o lansam, dar cum Culita este ocupat, o sa trec la planul doi, o sa fac inca o piesa cu George Talent pentru ca mai am una cu el si cu Culita ii dam in septembrie. Am lansat "Dalida" si mai urmeaza inca doua, trei proiecte.
Vreau sa incep pe canalul meu emisiunea mea, am niste idei in cap. Timpul ti-l faci pentru ce crezi tu ca conteaza. Sunt precat cam toata ziua, insa cand am timp liber, mai respir, le montez de pe telefon. Am implementat testimonialele ca la Survivor Romania. Mi-am mai pus un piercing. Dar nu mai suport durerea de la tatuaje."

Zanni, adevarul despre apartamentul pe care vrea sa si-l cumpere

Zanni a recunoscut ca a vrut sa isi puna un piercing intre ochi, insa s-a gandit ca va fi prea mult pentru cei care oricum au ceva impotriva tatuajelor, asa ca s-a gandit la unul in obraz. "Am ajuns la salon, mi l-am pus aici ca test si mi se parea ca incarca prea mult fata si comenteaza si lumea ca nu sunt prea multi tatuati.

Am zis sa pun mai finut asa. Nu semnifica nimic, voiam demult sa imi mai pun piercing."

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Zanni, replica acida dupa ce Ana Porgras l-a desfiintat printr-un mesaj postat pe Instagram

Zanni a mai dezvaluit ca isi doreste din tot sufletul sa se mute la casa lui si nu este atat de pretentios in ce priveste noul apartament pe care si-l va achizitiona, insa are totusi niste cerinte clare.

Bucataria si living-ul sa fie open space si o camera in car eo poate transforma lejer intr-un loc unde sa interactionez cu fanii si sa isi faca vlogurile. "Abia am aflat zilele astea de bugetul pe car eil am, au intrat toti banii si acum ca stiu cati am, trebuie sa ma incadrez in bugetul asta si deja am vorbit cu niste dezvoltatori, insa trebuie sa vad zona, banii.
Vreau sa cumpar cat mai repede ca din toamna se scumpesc."

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.