Zanni a fost batut? Castigatorul Survivor Romania 2021 are ochiul invinetit: M-au umflat hater-ii care nu voiau sa castig Survivor...

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 29 iul 2022, 12:00
Castigatorul Survivor Romania 2021 are ochiul vanat
Sursa: Instagram

Zanni s-a filmat la volanul masinii sale cu ochiul vanat si a recunoscut ca de vina sunt haterii care nu voiau ca el sa castige Survivor Romania 2021.

Dupa ce Ana Porgras a lansat o reactie fara precedent la adresa lui Zanni in urma cu o zi postand un mesaj care efectiv il pune la zid pe castigatorul Survivor Romania 2021, fostul Faimos a aparut in aceeasi zi cu ochiul vanat la volanul masinii sale.

Mesajul castigatorului Survivor Romania 2021 a fost unul scurt, explicand ca vanataia este facuta de cei care il urasc ca a castigat competitia.

Nu se stie daca artistul chiar a incasat bataie sau a glumit, ne vrand sa faca alte precizari. "Buna dimineata, sa aveti o zi foarte frumoasa, mi s-a invinetit ochiul pentru ca am avut o zi in care m-am intalnit cu haterii astia care nu au vrut sa castig eu premiul si m-au umflat. Sa vedeti cum arata ei, ca i-am umflat si eu pe ei."

De cand s-a terminat competitia Survivor Romania 2021 atat Zanni cat si fosta lui coechipiera despre care nu vrea sa mai auda, se afla in centrul atentiei, mai ales dupa ultimele declaratii ale castigatorului competitiei din care au iesit la iveala detalii nestiute pana acum din relatia celor doi.

La randul ei, Ana Porgras, dupa cateva saptamani de tacere, a facut o declaratie in urma careia a vrut sa lamureasca ce s-a intamplat la Survivor Romania 2021.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Țin să vă spun (pentru cei ce ați uitat) că principala mea calitate, pentru care am fost chemată la emisiunea Survivor, a fosta aceea de a fi o fostă campioană mondială.

“Survivor” a fost doar un proiect la care am acceptat să particip, nu am avut scopul de a mă promova în vreun fel, prin intermediul acestei emisiuni."

Fosta campioana mondiala la gimnastica spera ca odata cu acest mesaj oamenii sa inteleaga si sa fie mai preocupati de reusitele din viata celor pe care ii urmaresc decat de ce spun cei care nu au facut nimic notabil in viata.

Nu se stie daca Ana a facut strict referire la Zanni sau a vorbit in general de cei lipsiti de o preocupare reala.

Cel mai important moment, în cariera unui sportiv, este momentul în care el urcă pe prima treaptă a podiumului și i se cântă imnul țării sale, în cazul meu al României. Orice s-ar întâmpla, nu are cum nimeni, niciodată să îi răpească acest merit! Vreau să vă spun doar atât, cu toate că în spatele meu, în perioada în care făceam gimnastică, au stat oameni care m-au antrenat (mentorii mei), mi-au ascultat frustrările,

m-au susținut psihic (familia mea) în momentele în care simțeam că nu mai pot, atunci când urci pe un aparat şi îți începi execuția: ești SINGUR!