Zanni aruncă bomba despre cearta cu Ana Porgras: "Da, așa este. Ana m-a înșelat cu Jador. Poți să râzi cât vrei!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 17 sep 2022, 00:30

Zanni, dezvaluiri ironice la adresa fostei prietenii cu Ana Porgras

Sursa: Instagram

Zanni a rupt orice legatura cu Ana Porgras, insa cantaretul inca mai primeste mesaje in legatura cu fosta lui prietena.

Multi fani si telespectatori se asteptau sa vada intre Zanni si Ana Porgras o adevarata poveste de dragoste ca in filme, insa cei doi au rupt orice legatura. Initial, cel care a facut primele declaratii a fost Zanni, insa nu a trecut mult si Ana Porgras a linistit spiritele si incercat sa puna capat tututor speculatiilor si sa lamureasca si in acelasi timp lucrurile, mai ales ca s-a simtit foarte jignita de fostul ei prieten.

Citeste si: Adevărul despre părinții lui Beni, copilul de suflet al familiei Sterp! De ce pustiul a ajuns la casa de copii la 4 ani. Băiatul a făcut mărturisiri sfâșietoare

Raspunsul lui Zanni in legatura cu Ana Porgras pe TikTok

Au trecut cateva luni bune de la tot tam-tam-ul iscat de relatia celor doi, iar oamenii inca mai asteapta o impacare in ce-i priveste.

Recent, Zanni a primit un mesaj pe TikTok de la un urmaritor fiind intrebat daca Ana l-a inselat cu Jador. Raspunsul lui Zanni nu a intarziat sa apara si a fost unul ironic, desigur.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Da, așa este. Ana m-a înșelat cu Jador. Poți să râzi cât vrei tu pe tema asta.

Dacă e mai frumos decât mine, mai bogat, mai șmecher, nu poți să le ai pe toate. Ba da, el le are pe toate. Mă împac cu ideea că sunt fraier, dă doare, e greu.  D-aia mi-am luat și pisici, că știi că pisicile se află în casa omului care se simte singur. O să încerc să arăt că nu mă doare”, a fost răspunsul lui Zanni.

Ana Porgras, mesaj clar si transant despre cearta cu Zanni

Pe de alta parte, in podcastul Roxanei Nemes, Ana Porgras a vorbit si ea despre ce s-a intamplat in relatia cu Zanni:" Tot ce s-a întâmplat după, nu mi-a plăcut în mod special, dar cred că lumea a înțeles în mod special cine am fost eu când am intrat în show-ul respectiv și tot la fel când am ieșit.

Tot ce s-a întâmplat după, cred că așa a fost să fie. Habar nu am, nu știu de ce s-au întâmplat lucrurile așa, dar repet lumea știe că am intrat acolo drept o campioană. Că s-au întâmplat și s-au vorbit lucruri după, asta e.”, a declarat Ana Porgras.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.