Zanni arunca bomba! Se intoarce la Survivor Romania: "Va mai fi un sezon!" Ce dezvaluire a facut fostul Faimos despre un mega sezon Survivor Romania

Author: Alice Popescu
Actualizat: 23 aug 2021, 09:25
Zanni a facut dezvaluiri despre Survivor Romania All Stars
Sursa: Instagram

Zanni a anuntat pe contul sau de Youtube cateva detalii despre cel mai iubit si asteptat reality show, Survivor Romania.

Zanni a vorbit in exclusivitate pe contul lui de Youtube despre un al patrulea sezon Survivor Romania la care va participa cu singuranta. Castigatorul sezonului doi a vorbit in premiera despre un sezon Survivor Romania la care vor participa toti castigatorii si fanalistii celorlalte sezoane, fiind vorba despre un sezon emblema "All Stars".

Zanni, dezvaluiri despre plecarea la Survivor Romania

”Se va mai întâmpla.

Nu pentru că aș repeta-o eu. Va mai fi încă un sezon, sezonul 4. Nu spun mai mult de atât” a dezvaluit Zanni intr-o sesiune Q & A pe Youtube. Conform spuselor lui Zanni, acest sezon All Stars va avea loc peste alte doua sezoane si va reuni nume concurenti care au facut performanta pe traseul Survivor Romania de la finalisti la castigatori.Elena Gheorghe, Emanuel Neagu, Iancu Sterp și Lola precum și: Zanni, Marius Crăciun, Andrei Dascălu sau Maria Chițu. 

Citeste si: Zanni a ajuns de urgenta la spital! Ce se intampla cu castigatorul Survivor Romania 2021

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ceea ce spune Zanni nu s-a intamplat deja in Turcia unde sezonul "All Stars" a avut deja loc si a avut audiente maxime deoarece s-au reunit competitori iubiti din toate sezoanele pana in 2015.

Zanni nu este singurul care a vorbit in premiera despre Survivor Romania 2021. Si Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania a facut cateva dezvaluiri despre un posibil sezon viitor. Momentan Kanal D nu a facut niciun anunt oficial despre urmatorul sezon Survivor Romania.

”August nu, dar septembrie da. Clar se face o conexiune și la nivelul echipei noastre operaționale și la nivelul proiectului. 

Am aduce pentru publicul nostru, publicul care este acolo, cu noi, pentru noi, care ne-a onorat în număr mare, am aduce din nou proiectul.(...) Suntem, practic, în etapa în care configurăm acum, cum va arăta sezonul despre care este vorba”,  

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.