Zanni, atac dur la adresa Elenei Marin: ”tu nu mai faci față acestei competiții...” Faimosul este de părere că Ana trebuia să rămână în locul ei în competiție

Autor: Ana Dinu
Zanni, despre teatrul pe care Elena Marin îl joaca

Zannidache este de părere că locul Elenei Marin nu mai este la Survivor România 2021. Faimosul consideră că în locul coechipierei sale ar fi trebuit să rămână Ana Porgras.

Zannidache este revoltat pentru că Elena Marin a început să caute scuze pentru punctele pe care nu reușește să le aducă pe trasee. Faimosul consideră că locul ei nu mai este în această competiție.

Zannidache, atac dur la adresa Elenei Marin la Survivor România 2021

Tensiunile persistă în tabăra Faimoșilor, mai ales după ce Elena Marin a început să caute tot felul de scuze pentru nereușitele sale de pe traseu.

Elena Marin este accidentată și încă nu este în formă maximă pe trasee. Zannidache a rupt tăcerea și i-a spus Elenei să nu mai caute scuze pentru că problema nu este glezna la care s-a accidentat, ci faptul că ea nu mai face față acestei competiții.

”Elena ți-am zis de mult că tu nu mai faci față acestei competiții, că tu nu ai viteză, că tu nu înoți bine, că tu nu ai treabă cu finalurile, pe mine m-a deranjat și o să mă deranjeze în continuare când o văd eu pe

Elena că dă la final și pierde puncte, și o văd că plânge, înainte să se accidenteze plângea întruna pe margine că nu mai aduce puncte...de ce mă oftic? că în locul tău puteam să o vad pe Ana.”,
a spus Zanni.

Citeste si: Consiliu in interiorul Razboinicilor de la Survivor Romania 2021. Maria Chitu, pusa la zid de Sorin:"Crede ca sunt diabolica si ma bag pe sub pielea..."

Elena Marin se simte constrânsă de faptul că coechipierii săi o judecă că stă pe bancă și nu înțeleg ca are probleme serioase de sănătate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sebi este la asentiment cu Zanni, consideră ca Elena nu ar trebui să mai caute scuze și să-și asume că nu reușește să lovească bine la țină și pierde puncte. Faimosul este de părere că teatrul pe care Elena îl face dăunează echipei.

Ștefan, despre parcursul Elenei

Ștefan este de părere că Elena nu ar fi trebuit să intre pe traseu ieri în condițiile în care glezna sa nu este refăcută complet, iar această discuție nu ar mai fi avut loc dacă ea nu se încăpățâna.

”Tu nici măcar 50% nu ai fost cu glezna aia ca să ți se ofere o șansă, să joci cu cele mai slabe. Știi că sunt ăla corect și care nu trage concluzii...Tu erai fată deșteaptă și gândeai, tu ieri nu jucai absolut deloc, iar în momentul de față nu avea rost această discuție.”, a spus Ștefan.

Citeste si: Războinicii au decis! Pe cine vor să trimită acasă? Iată cine este concurentul care a fost propus spre eliminare în primul consiliu de nominalizare

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.