Zanni, castigatorul Survivor Romania 2021, a suferit enorm din dragoste. Cine este fata dupa care si-a pierdut mintile: "Trei ani de zile si-a batut joc de mine..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 28 iul 2022, 10:25
Zanni a iubit nebuneste o fata, insa a fost dezamagit

Zanni nu a ascuns faptul ca a avut momente cand a fost un romantic incurabil si a vrut sa ii demonstreze fetei pe care o placea ca o iubeste cu adevarat.

Intrebat de Teo Trandafir daca este genul romantic si ofera unei fete flori, Zanni nu a ezitat si a spus ca a si fost la un moment dat extrem de indragostit de o fata care nu i-a raspuns la sentimente: "Am fost odata indragostit de o fata, nu a fost reciproc, ne-am vazut o zi doua, ne-am sarutat o data, eram atat de indragostit de fata aia, nu exista filme sa exprime ce simteam eu la 17 ani.

Da, stia si n-a fost reciproc, ea se vedea cu alti baieti. Era grav de tot, trei ani de zile a durat, adica trei ani a durat suferinta. Eu ii spuneam ce simt, plangeam dupa ea si ea zicea, lasa-ma cu vrajeala, asa sunt toti baietii. Am suferit trei ani de zile, si-a batut joc de mine si aia a fost prima si ultima oara. A fost si in perioada cand ma dadusera afara.
Eu as vrea sa imi gasesc o fata, sa ma simt bine cu ea sa simt ca nu sunt in plus langa ea si sa nu fie in plus langa mine, sa respiram acelasi aer fara sa simt ca impart aerul cu cineva. Nu sunt in cautare ca nu asta e prioritatea mea acum, dar daca ar fi sa o gasesc, nu as nega. In viitorul indepartat ma vad la casa mea cu copii, dar acum mai am multe de mancat.
Vreau sa imi gasesc un apartament deocamdata, sa continui cu ce fac pana acum, sa fiu un exemplu pentru cei din jur. Acum, cine ma judeca ca ma deraiez, am momentele mele, imi cer scuze, incerc sa nu mai deraiez, sa fiu merue intelept, ca se mai intampla, nu cred ca in adancul sufletului lor sunt dezamagiti  stiind ca se mai intampla.Imi doresc sa fiu cat mai corect, cat mai intelept, sa ii fac fericiti.
Nu stiu ce o sa fac in viitor, ce o sa se iveasca.

Cat despre freza lui, Zanni a marturisit ca admira foarte mult un artist care ii place si care din pacate a murit in urma cu cativa ani, este vorba despre XXXTentacion. Eram in asentiment cu el suta la suta, tot ce a facut el, simteam si eu, eram pe aceeasi unda.

Acum nu mai am depresii atat de mari. Cand am castigat Trofeul Survivor, parca nu ma puteam exprima sa imi arat recunostinta fata de oameni. Unii ar fi plans, s-ar fi tavalit in fata acolo de fericire, eu eram fericit, dar nu ma puteam exprima, parca nu mai pot sa imi dau frau liber acelor sentimente. Nu stiu daca am putut vreodata..." Zanni a mai declarat ca nu ii este frica de moarte, insa nu vrea sa moara fara ca oamenii sa stie cum este el cu adevarat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”