Zanni, castigatorul Survivor Romania 2021, SOMAT pe Instagram: "Sa vii sa-ti iei copilul"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 29 iul 2022, 03:25
Zanni, castigatorul Survivor Romania 2021, abordat de un fan cu o rugaminte atipica
Sursa: Instagram

Zanni, castigatorul Survivor Romania 2021, a avut parte de o intamplare care l-a cam pus pe ganduri. Cineva i-a scris pe o retea de socializare un mesaj care l-a buimacit.

Zanni a avut parte de unul dintre cele mai surprinzatoare mesaje pe care le-a primit dupa ce a castigat trofeul Survivor Romania 2021. Faimosul a fost abordat de catre un fan pe o retea de socializare postand o imagine cu un baietel in dreptul careia a scris scurt: "Sa vii sa-ti iei copilul!" Imediat, castigatorul competitiei a distribuit imaginea care il infatiseaza pe pusti cu parul colorat fix ca Zanni.

Zanni, castigatorul Survivor Romania 2021, somat sa vina "sa isi ia copilul"

Micutul se pare ca este un mare admirator al lui Zanni si a tinut ca parintii sai sa il duca sa-i faca parul fix ca cel al Faimosului. La randul sau, Zanni a marturisit intr-un interviu pentru Teo Show ca frizura si parul colorat astfel se datoreaza admiratiei lui pentru rapper-ul XXXTentacion, artist care a murit in 2018. 

Citeste si: Daniel Pavel, adevarul despre Finala Survivor Romania 2021 si catigatorul competitiei, Zanni: Singura regie care a fost...

La cateva saptamani dupa ce a castigat Survivor Romania 2021, Zanni s-a pus serios pe treaba si a inceput sa isi caute apartament de cumparat. Cantaretul a facut si un vlog in care a povestit ce cauta mai exact.

”Am venit să vizionez un apartament, asta în ciuda celor care au spus că eu cu premiul o să îmi iau numai stupefiante.  Să muriți de ciudă, că dorm eu în pat și voi pe lângă. Sunt băiat cu minte, eu nu fac niciodată, eu nu dreg. Vreau să am casa mea, liniștea mea. Să chem o femeie frumos, să gătească într-o bucătărie frumoasă, să vadă un băiat frumos, care e cuminte, la ora 10 maxim în casă”,  a spus Zanni, în vlog-ul său. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Zanni, probleme de sanatate dupa Survivor Romania

In acelasi vlog, Zanni a mai dezvaluit si ca ia niste antibiotice si trebuie sa mearga sa efectueze niste analize pentru ca are o infectie, mai precis o bacterie in sange.

Am fost numai pe drumuri, trebuie să fac niște analize, pentru că ce am eu pe piele sunt niște infecții.

Am o bacterie în sânge, dar nu e ceva grav, trebuie să iau antibiotic. Am dat o groază de bani pe analize, oricum banii pe care i-am câștigat, i-am câștigat datorită vouă și am de unde să plătesc.

Citeste si: "Au existat RELATII intre Ana si Zanni?" Cum i-a dat de gol Roxana Nemes pe Faimosii de la Survivor Romania 2021 la detectorul de minciuni

Vreau să fac niște serii în care să vă dezvălui chestii de la Survivor pe care nu le-ați auzit sau nu le știați, vreau să râdem împreună și să dăm cărțile pe față. Gata cu vrăjeala. Am foarte multe surprize pentru voi, au început cântările. Mi s-au deschis niște porți. Mi-e rușine de multe momente pe care le-am avut la Survivor și destul de târziu, dar nu prea târziu, mi-am dat seama că trebuie să fiu profesionist cu cei din jurul meu.”,  a spus Zanni.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.