Zanni, cel mai periculos concurent de la Survivor Romania 2021. Cine da detalii din culisele competitiei despre Faimos:"El aseaza conflictele, situatiile..."

Autor: Alice Popescu
Zannidache face strategiile in echipa Faimosilor

Se pare ca multi Faimosi au de ce sa se teama de Zannidache pentru ca stie ca Survivor Romania 2021 este si o competitie in care psihicul joaca cel mai important rol.

Zannidache este unul dintre cei mai puternici concurenti de la Survivor Romania 2021 si se pare ca nu doar pe teren, ci si el sta bine si la capitolul psihic si nu doar ca s-a adaptat conditiilor din Republica Dominicana, ci reuseste cu brio sa puna la punct si strategii care sa ii fie favorabile pe termen lung in ce priveste soarta concurentilor din echipa Faimosilor.

Zannidache, unul dintre cei mai puternici si periculosi Faimosi de la Survivor Romania 2021

Citeste si: ASTAZI este ziua de nastere a lui Jador. Cati ani implineste Faimosul de la Survivor Romania 2021?

Nu este de mirare, potrivit spuselor lui Musty ca Zanni va ajung departe in competitie pentru ca prin tertipurile pe care le pune in aplicare, reuseste sa indeparteze concurentii din competitie. Si da, este permis acest lucru pentru ca pana la urma este o competitie si cel mai bun castiga atat pe plan social cat si in Arena, insa mai este un factor de care trebuie tinut cont si anume publicului.

Daca Zanni va reusit sa treaca testul, cu siguranta va fi unul dintre preferatii telesoectatorilor.

Musty a mai declarat ca stie foarte bine ca in competitia Survivor Romania 2021 se fac strategii, iar Zanni este maestrul lor:" Da, sunt, (n.r. – strategii în concurs) este o competiție și fiecare, la final, va trage pentru sine. Cred că Zanni este maestrul strategiilor, pentru că el așează lucrurile într-un fel în care să iasă bine, inclusiv conflictele, situațiile. 

Este un joc psihic. Dacă reușești să dărâmi anumite lucruri, situațiile vor crea anumite tensiuni. Pentru unii este un show, pentru alții o aventură de supraviețuire sau un joc sportiv. Însă este un show de televiziune și la final important este să te împaci cu tine și cu cei din jurul tău...”  

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zannidache, cel mai bun strateg de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Survivor România 2021. Au pus tunurile pe Catalin Morosanu! Alianta cruda impotriva Faimosului. Cine il vrea afara din competitie?

Si se pare ca fostul Razboinic se bazeaza pe fapte reale atunci cand vine vorba despre Zanni deoarece a incercat de mai multe ori sa o elimine din competitie pe Elena Marin cu care are un conflict permanent.

A facut o strategie in care Faimoasa sa fie eliminata, insa nu i-a iesit pentru ca mai multi concurenti din echipa nu au fost de acord, insa jocurile i-au iesit cu Simona Hapciuc care a fost eliminata din competitie dupa opt saptamani desi era una din cele mai bune. 

Mai nou, Catalin Morosanu se confrunta cu deciziile de strateg ale lui Zanni care il vrea eliminat din competitia Survivor Romania 2021 pentru ca este foarte apropiat de Elena Marin.

Nu se stie daca va reusi, insa Moro declara ca este pregatit de acest razboi care a inceput prea devreme intre ei. Si cum totul este permis in dragoste si in razboi, ne asteptam ca lupta dintre Zanni si Moro sa fie una memorabila la Survivor Romania 2021!