Zanni, declarații în exclusivitate din aeroport, la întoarcerea în România. Care este primul lucru pe care câștigătorul Survivor România l-a făcut când a ajuns acasă

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 13 iul 2021, 12:24
Zanni a ajuns in Romania
Sursa: Captură YouTube

Zannidache a ajuns în România, unde a fost întâmpinat cu ropote de aplauze de zeci de oameni care au venit să-l felicite pentru reușita lui. Câștigtărul Survivor România a fost așteptat la aeroport de mentorul său Alex Velea, care l-a îmbrățișat și felicitat.

Zanni, câștogătorul Survivor România 2021, s-a întors din Republica Dominicană. După mai bine de șase luni petrecute în junglă, unde a rezistat condițiilor nefavorabile și a făcut foamea, Faimosul s-a întors acasă cu premiul cel mare. Pe aeroport, Zannidache a fost întâmpinat de zeci de oameni care l-au susținut și l-au votat de fiecare dată pentru a ajunge în Marea Finală. Emoțiile s-au resimțit în momentul în care s-a reîntâlnit cu mentorul său Alex Velea, care i-a fost aproape în momentele grele și la susținut, dar și cu echipa de la studio.

Zannidache, primele declarații la întoarcerea în România. Ce a însemnat Survivor pentru Marele Câștigător?

Zanni, finalistul Survivor România, s-a întors seara trecută din Republica Dominicană cu trofeul ”Survivor”. După mai bine de șase luni petrecute în junglă, Faimosul a reușit să-și îndeplinească visul și a venit acasă cu marele premiu. Zannidache a fost așteptat la aeroport cu ropote de aplauze și felicitări din partea susținătorilor.

Emoția a fost mai mare ca oricând după ce câștigătorul Survivor România s-a întâlnit cu mentorul său Alex Velea, care l-a îmbrățișat și la felicitat pentu realizarea sa. Zanni a precizat în exclusivitate pentru kanal.ro că prima seară la întoarcerea în România o va petrece acasă la Alex, alături de Antonia și de copiii acestuia. Faimosul a dezvăluit care este primul lucru pe care îl va face când va ajunge acasă, dar și ce a însemnat Survivor pentru el.

Citeste si: EXCLUSIV! Zannidache, primele declarații după ce a devenit câștigătorul Survivor România!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Cum aș descrie această experiență? Am trecut exact prin ce trebuia, așa descriu această experiență...Ce se ivește asta o să fac, carieră...am stat într-o bulă șapte luni de zile, nu mai știu cum mă cheamă...O să-mi fac o omletă, o să-i fac și lui Alex că numai el mi-a gătit când am fost la el, dau și cu o mătură în sufragerie, ultima oară când am fost am intrat încălțat.”,

a declarat Zanni pentru Kanald.ro.

Finalistul Survivor România a dezvăluit că în această perioadă petrecută departe de casă i-a fost cel mai dor de mentorul lui. Alex Velea a precizat și el la rândul său că Zanni va sta în casa lui până își va cumpăra apartamentul la care visează, așa cu a precizat și pe parcursul competiție.

Care este cea mai frumoasă experiență a lui Zannidache la Survivor România

Zanni este marele finalist al competiției din Republica Dominicană și câștigătorul titlului de ”supraviețuitor”. La sosirea în România, Faimosul a fost întrebat care este cea mai frumoasă experienă de la Survivor de care își amintește cu drag.

”Cea mai frumoasă amintire este când am ieșit de fiecare dată favorit, palpitațiile pe care mi le-au dat oamenii de acasă. Asta este cea mai frumasă aminitre.”, a dezvaluit Zanni pentru Kanald.ro. 

Citeste si: EXCLUSIV! Concurenții de la Survivor 2021 au ajuns în România. Primele declarații la cald din aeroport: ”Este inimaginabil...”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.