Zanni i-a declarat război Elenei Marin la Survivor România 2021. Incredibil ce i-a spus după ce l-a nominalizat spre eliminare: „Dacă rămân aici...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 08 mar 2021, 07:55
Zanni și Elena Marin de la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

Zanni a fost nominalizat spre eliminare de Elena Marin, favorita publicului în această săptămână la Survivor România 2021. Concurentul i-a declarat război Faimoasei. Incredibil ce i-a spus în consiliu.

Când lucrurile păreau să se liniștească în tabăra Faimoșilor, conflictul dintre Zanni și Elena Marin s-a reaprins, iar totul a pornit de la nominalizarea făcută de Faimoasă în cadrul consiliului de eliminare. Ce s-a întâmplat?

Zanni, reacție dură după ce a fost nominalizat spre eliminare de Elena Marin: „Ea a vrut război, război să fie!”

Citeste si: Survivor România 2021. Prima reactie a lui Musty dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021! Cum si-a dat seama ca va parasi competitia

Zanni și Elena Marin s-au certat în repetate rânduri la Survivor România 2021 și când părea că neînțelegerile dintre ei au dispărut și că au îngropat securea războiului, cei doi au ajuns din nou să se atace. Elena Marin a fost aleasă favorita săptămânii în echipa Faimoșilor, astfel că a avut dreptul de a nominaliza în consiliu. Sfătuită de colegi să își asculte inima și să facă doar ceea ce simte, Elena Marin a decis să îl voteze pe Zanni spre eliminare.

Nominalizarea l-a luat prin surprindere pe Faimos și l-a determinat să reacționeze dur, acesta declarându-i război Elenei Marin în fața tuturor colegilor prezenți în cadrul consiliului de eliminare.

Citeste si: Andreea Antonescu a vărsat lacrimi amare la Survivor România 2021: „Este punctul meu sensibil! Mă omoară cel mai tare...”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Mă simt surprins. Am crezut că va fi un consiliu în care nu voi simți ceva anume, dar, datorită Elenei, simt. Simt săgețile războiului la care aveam de gând să pun stop și am spus stop când am nominalizat sportiv. Strategiile despre care vorbește Elena au fost făcute, la rândul nostru, drept răspuns la strategia lor, mă refer a grupului. Am vrut să ne oprim, am zis pace sau nu? Nu știam ce să facem.

Hai să fim o echipă. Am zis bine, dar nu mai faceți voturi neasumate, nu mai faceți schimb de voturi. Ce ar fi ca toată echipa să dea vot nul? Pe cine mai dăm afară?(...) Pusesem stop războiului și m-am abținut, nu i-a mai zis nimeni nimic Elenei. Simt săgețile războiului, domnul Dan. Mamă, deci e o căldură în sufletul meu. E prima oară când sunt la nominalizare, nu mă așteptam să fie atât de curând și mă gândesc că poate să îmi pună capăt oricine, oricând, oriunde.
Îți dai seama că eu acum pot să plec acasă? Râd, dar nu e râsul meu. Dacă rămân aici, este oficializat război, dar nu mai e război cu bau cu miau, e război cu greutăți mari. Dacă va ieși oricine altcineva dintre cei 4, atunci s-a dat clopotul de război. Îi iau tot. Am zis război! Mă sui pe cai și mă duc spre ea. Ea a vrut război, război să fie, eu am vrut să răspund cu dragoste și cu înțelegere la ce mi-a făcut ea mie.”
, a spus Zanni imediat după ce a aflat că este nominalizat spre eliminare. 

Astfel, conflictul dintre Zanni și Elena Marin pare departe de final, după cum a afirmat Faimosul de la Survivor România 2021.

Citeste si: Jador, acuzat că a jucat teatru în momentul accidentării. Starlin: „Am văzut că genunchiul nici măcar...”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.