Zanni înfruntă trecutul! Câștigătorul Survivor România s-a reîntors la centru de plasament unde a locuit timp de 9 ani: ”Acceparea trecutului, rezolvarea frustrărilor”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 oct 2021, 15:05

Zanni înfruntă trecutul! 

Sursa: Captură YouTube

Zanni a făcut un pas important în viața lui, s-a reîntors la centrul de plasament unde a locuit de la vârsta de 6 ani, pentru a-și rezolva problemele și, totodată, pentru a face pace cu trecutul.

Zanni a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Survivor România. Acesta a ajuns foarte repede la inimile publicului, oamenii de acasă au rezonat foarte mult cu el și povestea lui de viață. Faimosul a reușit să se propulseze în marea finală și să plece acasă cu marele premiu. Ei bine, pentru Zanni a fost momentul să-și înfrunte trecutul, care și-a pus amprenta semnificativ asupra lui, iar primul pas pe care acesta l-a făcut a fost să meargă la centru de plasament unde a copilărit până la vârsta de 14 ani.

Zanni înfruntă trecutul! Câștigătorul Survivor România s-a reîntors la centru de plasament unde a locuit timp de 9 ani: ”Acceparea trecutului, rezolvarea frustrărilor”

Povestea de viață a lui Zannidache este impresionantă, acesta a fost abandonat de părinți la o vârsta foarte fragedă, iar astfel a ajuns sa locuiască în centru de plasament, unde niște simpli străini, cu timpul, i-au devenit familie.

În cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”, câștigătorul Survivor România și-a luat inima în dinți și a mers în vizită la centrul de plasament unde a locuit de la vârsta de 6 ani până la 14 ani. Copleșit de emoții, Zanni a făcut primul pas spre înfruntarea trecutului său.

”Aici am crescut eu de la 6 ani. Nu am mai fost aici de vreo doi trei ani, deci o să fie o surpriză și pentru mine.

Simt că nu am reglat conturile, simt că prea m-am rupt de locul ăsta, brusc, fără explicații, fără rămas-bun, fără să rămân într-o relație bună cu oamenii ăștia.

Viața m-a cam luat și m-a smuls și am fost obligat să mă concentrez pe alte chestii, dar acum că m-am mai relaxat… Casele sunt numerotate aici, cu un băiat care a crescut aici încă mai țin legătura”,  a

spus Zanni în cadrul emsiunii „Fiță cu Adiță”. 

Zanni, recunoscător celor care au avut grijă de el

Zanni a fost un copil rebel, însă, astăzi, a devenit un adult responsabil, care trage din greu pentru a-și construi un viitor în care lipsurile să nu-i mai afecteze viața. Acesta muncește pe brânci pentru cariera la care visează.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Deși a fost un copil năbădăios, directorul centrului de plasament are numai cuvinte de laudă la adresa lui și se bucură de fiecare dată când vine în vizită.

”Sunt multe povești cu Zanni, era mai mult decât rebel, dar ne bucurăm că toată ambiția lui și determinarea l-au ajutat să răzbească.

Suntem cu toții mândri de tine, indiferent de experiențele mai bune sau mai rele pe care le-ai perceput aici.

Noi oricum suntem mândri de fiecare în parte și știm că atunci când vă întoarceți e un semnal că ne-am făcut treaba așa cum trebuia și am pus un umăr la creșterea și dezvoltarea voastră. Zanni a evoluat frumos. Eu, personal, te-am apreciat, dincolo de faptul că te-am cunoscut foarte puțin din perpectiva copilului”,  spune Irina Vasile, director SOS.

Citeste si: Zanni si-a luat inima in dinti si vorbeste pentru prima data despre motivul sinuciderii fratelui sau si ce mesaj a primit de la el inainte sa isi curme viata

Zanni: „Cel mai important e să rămâi umil, recunoscător și să nu uiți de unde ai plecat”

Reîntoarcerea la centru de plasament este o terpaie pentru Zanni, care se luptă din greu să facă pace cu trecutul. Faimosul spune că idiferent de unde îl va purta viața nu va uita niciodată de unde a plecat și mereu va ramâne umil și veșnic recunoscător pentru tot ceea ce a reușit să facă pe plan profesional, dar și personal.

”Pentru mine a fost greu să vin aici și am zis să îl împărtășesc cu tine. Au fost momente în care nu am știut că se spun. Asta nu o să fie doar o emisiune pentru mine, trebuie să mai vin aici, asta e terapia mea. Asta a fost prima zi, a fost destul de greu pentru că mi-e mai greu să mă exprim. Mai trebuie să vin aici să mai dezghet sufletul ăsta de leu înghetat. Cel mai important e să rămâi umil, recunoscător și să nu uiți de unde ai plecat”,   a concluzionat Zanni în emisiunea amintită mai sus. 

Citeste si: Zanni si Sebastian Chitosca vin la "Roata Norocului", duminica, 24 octombrie, de la ora 20:00, la Kanal D! Nu pierdeti o noua editie incendiara!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.