Zanni, la sectia de politie: "M-au luat pe sectie pentru ca am avut tupeu!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 05 aug 2022, 20:00

Ce cauta Zanni la sectia 15 de Politie

Sursa: Instagram

Zanni a ajuns la sectia 15 de Politie unde a fost fotografiat alaturi de doi ofiteri de politie.

Zanni si-a surprins din nou fanii care abia asteptau sa vada ce a mai facut in ultimul timp. Si cum Zanni stie sa ii incite pe urmaritorii sai, de data aceasta castigatorul Survivor Romania 2021 a fost fost fotografiat la sectia 15 de Politie. Si pentru a-i pune si mai mult pe jar pe fani, Zanni a lasat si un comentariu:" M-au luat pe sectie pt ca am avut tupeu.

Glumesc. N-am tupeu. Am doar cazierul fresh.”  

Zanni, surprins la sectia 15 de Politie. Ce cauta acolo castigatorul Survivor Romania 2021

Insa, urmaritorii lui Zanni au si inceput imediat sa comenteze in dreptul pozei lansand tot felul de ipoteze:" ”Un minut cu tine și este deajuns sa înțeleg, pt ce cazier, de ce ne lipsește, atunci spor la învățat și :Baftă/ Jucam Am/Am permis ?😂/ O posibila cauza ar fi culoarea verde a parului! 😁 Era mai bine blond!👌/ Pentru ce ai nevoie

de cazier judiciar? Te angajezi?/ Vin sa te recuperez??/ Scoala de soferi?”, 
au fost doar câtev dintre mesajele primite de Zanni pe contul sau de Instagram.

Citeste si: Jador a dat-o uitării pe Georgiana? Cu ce blondă a fost surprins în Dubai. Cei doi își zâmbeau non-stop

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Zanni, mandru ca si-a achizitionat prima locuinta

Zanni si-a vazut visul cu ochii si in urma cu o luna si-a putut achizitiona casa mult visata." Este oficial, mi-am cumpărat apartamentul. Aceasta este cheia, pot să zic e că am găsit cheia. Pentru cei care au crezut contrariul despre mine și nu au crezut. Vă mulțumesc și celor care ați fost lângă mine și m-ați susținut pentru că ați contribuit la treaba asta.

Sigur că și fără voi reușeam, la 70-80 de ani, dar cu ajutorul vostru am reușit la 23 de ani. Vă mulțumesc, vă sunt recunoscător, vă pup și vă iubesc”, a spus Zanni pe Instagram. 

Citeste si: Irisha arunca bomba! Zanni si Sebastian Chitosca au fost pe lista de invitati la botezul lui Culita si nu au venit: "Da, l-a deranjat!"

Artistul a fost felicitat de fostii sai colegi de la Survivor România.  „Yuhuuuuu!!!! 🙏🏼💪🏼😌 bravo”, a scris Alexandra Stan.  „Felicitari👏🏾”, a scris și Majda.  „Bravo, Zanni! Suntem mandri de tine, om minunat!❤️”, a scris un fan al artistului. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.