Zanni, marturisiri socante in consiliul de nominalizare! "Simt ca trebuie sa-mi iau ultima aschie de pe suflet!" Cum a reactionat Elena Marin?

Autor: Ana Filip
Actualizat: 08 mai 2021, 00:57
Zanni, momentul adevarului!
Sursa: Captură KANAL D

In cadrul consiliului de nominalizare din aceasta seara de la Survivor Romania, Zanni a dat cartile pe fata si a simtit nevoia sa faca lumina in ceea ce priveste vechiul lui conflict cu Elena Marin.

Desi au inceput saptamana cu o prima victorie importanta in jocul de recompensa, Faimosii n-au mai avut sansa de partea lor si in primul joc de imunitate al acestei saptamani la Survivor Romania 2021 si au pierdut totemul de imunitate si premiul suplimentar pus in joc. Acestia au ajuns in cadrul primului consiliu de nominalizare in situatia de face nominalizari.

Ca de fiecare data, in cadrul unui consiliu de nominalizare la Survivor Romania, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a incercat sa afle de la fiecare membru al echipei pierzatoare care este starea de spirit in

interiorul taberei, dar si ce parere are fiecare concurent despre infrangerea suferita. Astfel, in aceasta seara, Faimosii au fost luati in colimator si s-au vazut nevoiti sa vorbeasca despre situatia in care se afla echipa lor.

Zanni a facut marturisiri socante despre ceea ce s-a intamplat cu adevarat in urma cu trei luni la primul lui conflict cu Elena Marin!

Intrebat ce anume i-a adus pe membrii echipei Faimosilor in situatia nefericita de a fi nevoiti sa faca nominalizari in consiliu, Zanni a dat de inteles ca in interiorul echipei sale lucrurile nu sunt asa

cum par, deoarece exista oameni prefacuti, care nu isi asuma ceea ce fac sau ceea ce gandesc.

Faimosul a tinut sa faca anumite marturisiri care il apasau de ceva vreme incoace si de aceasta data a simtit nevoia sa se descarce de acea povara pe care o tot poarta de peste trei luni pe umeri.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Multi se bat cu pumnii in piept despre caracter, personalitate, suntem puternici, suntem asumati, daca tot am spus asta, as vrea sa fac si eu o marturisire, care nu cred ca-mi face cinste, dar inainte sa arat pe altcineva cu degetul simt ca trebuie sa-mi iau si ultima aschie de pe suflet! Mi-e foarte greu sa spun treaba asta dar o voi spune! Acum trei luni de zile, am gasit in lada din camp o portie de mancare! M-am uitat stanga dreapta, nu era nimeni acolo! Am zis sa ma abtin dar imi ghiortaia matul, era intr-un loc

in care umbla toata lumea si dupa mine era mai mult vina celui care si-a pus-o acolo!

Dupa noua ore, Elena a observat ca-i lipseste mancarea! Si cum nu avea de unde sa stie ca am fost eu acela, am fost foarte socat ca fara nicio discutie a dat vina pe mine! Si atunci m-am simtit foarte jignit! Si am zis: <<Wow, deci chiar daca n-o luam eu, spunea ca tot eu! Cum eram sa fiu vinovat in cazul in care n-o faceam!>> Si n-am zis nimic prima oara! Dupa cateva zile am facut

pace cu ea, am mintit-o ca nu eu si i s-a mai furat o data portia, aici n-am fost eu si pe mine a cazut si a doua oara! Si aici m-am enervat eu! Am vrut sa marturisesc treaba asta, pentru ca o simt mereu! Mi-a fost foarte rusine sa recunosc asta pentru ca am fost in conflict cu Elena! Mi-a fost greu sa-mi iau aceasta aschie de pe suflet! Am facut-o! Si as vrea sa-i intreb pe cei din jurul meu daca stiu ce inseamna aia sa fii asumat!",
a spus Zanni.

Citeste si: Tensiuni mari in tabara Faimosilor! Zanni o pune la zid pe Irisha! Ce coechipier o sustine pe Faimoasa! "Fiecare din echipa asta are dreptul sa spuna fix ce vrea!"

Citeste si: Zanni, atac dur la adresa Elenei Marin: ”tu nu mai faci față acestei competiții...” Faimosul este de părere că Ana trebuia să rămână în locul ei în competiție

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.