Zanni, primele declaratii despre casatorie! Se vede sau nu mire? Ce spune despre familie si copii

Autor: Alice Popescu
Zanni, castigatorul Survivor Romania 2021, dezvaluiri despre planurile de viitor
Sursa: Instagram

Castigatorul Survivor Romania 2021 nu a ezitat sa vorbeasca despre viata personala si despre ce isi doreste in viitor sa faca desi are doar 23 de ani.

Zanni, castigatorul Survivor Romania 2021, a vorbit despre experienta Survivor Romania 2021 spunand ca nimeni nu stie cat de greu a fost si ca nimeni nu are habar decat 1% din ce se intampla in aceasta competitie. Iar pentru el a fost ca o caramida de incercare si l-a format si mai mult in ce priveste viata.

Experiența de la Survivor a fost cea mai grea.

A fost extrem de grea, cea mai importantă cărămidă din viața mea. Ce m-a făcut pe mine supraviețuitor în viață și acolo a fost comedia. Faptul că nu m-am lăsat doborât de nimic și am râs de absolut tot. Comedia m-a făcut să trec peste tot.

Zanni recunoaste ca experienta Survivor Romania a fost una foarte grea

Nu aș schimba nimic în viața mea, căci lucrurile grele din viață m-au făcut așa cum sunt azi.

Nu m-a deranjat niciodată valul de hate, mă deranjează doar că lumea nu înțelege că eu vreau să mulțumesc toți oamenii din jurul meu. Eu îi pun pe cei din jur pe primul loc, îmi doresc să mă înțeleagă ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce i-a facut Marilena Cuciurean lui Andrei Ciobanu dupa doar doua luni de relatie: De ce nu le zici oamenilor ca pentru asta stai cu mine?! Cum i-au taxat fanii pe cei doi?

Îmi doresc foarte mult să am o casă a mea, dar știu că și acest vis va deveni realitate.  Mi-am dorit să-mi cunosc părinții, dar n-am reușit.

Mi-am dorit să am o relație bună și cu mama care m-a crescut, dar n-am reușit. Oamenii nu au nici măcar 1% habar cu ce se „mănâncă” experiența Survivor. Poți avea habar doar dacă te duci acolo. Nu ai cum să rămâi acolo dacă nu ești real, trebuie să reziști fizic, psihic.

Am avut multe momente dificile în viață, dar le-am depășit pe toate.

Mă văd mire și căsnicia nu mi se pare în neregulă. Îmi place să văd oameni căsătoriți, cu familie, mă văd și eu așa ”, a declarat Zanni pentru cancan.ro.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.