Zanni, pus la zid de Georgiana Lupu: "Ferească Dumnezeu!" De la ce a pornit scandalul, după Survivor România 2021

Author: Marina Ionescu
Georgiana Lupu, noi dezvăluiri despre scandalul cu Zanni
Sursa: Facebook

Georgiana Lupu a vorbit despre Zanni! Iată ce a declarat Faimosa despre câștigătorul Survivor România 2021.

Georgiana Lupu nu a avut o relație bună cu faimosul Zannidache. Acum, fosta faimoasă de la Survivor România 2021 a făcut noi dezvăluiri despre câștigătorul competiției. Georgiana Lupu, acuzații dure la adresa lui Zanni. 

Citeste si: Andreea Antonescu, pe mâinile medicilor. Ce s-a întâmplat cu artista

Georgiana Lupu, noi dezvăluiri despre scandalul cu Zanni

Recent, Andrei, Zanni și Cosmin au făcut live pe Instagram, unde Georgiana i-a adresat câteva cuvinte urâte câștigătorului Survivor România 2021 atunci, iar acum a ținut să clarifice lucrurile dintre ei. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

"Tremur, ești nebun?! Ferească Dumnezeu! Încerc să mă calmez, n-are rost să mă enervez.

N-ai văzut cum a vorbit ăla cu mine? Vă faceți că nu ați auzit? Nu e problemă. Lasă, așa vede lumea pe cine au votat, pe cine au susținut. Ăsta e adevăratul  Zanni, nu cel pe care l-au văzut la televizor"
, spunea Georgiana, acum ceva timp.

Georgiana Lupu a ținut să spună că Zannidache a vorbit "prost" despre ea, fapt care a enervat-o pe fosta concurentă de la Survivor și a răbufnit la dresa lui.

Citeste si: Maria Chitu, ANUNTUL despre mama ei! Mesajul Razboinicei i-a luat pe toti prin surprindere

Faimoasa Georgiana a dezvăluit că după ce Zanni a blocat-o pe Instagram, fanii lui au început să-i adreseze cuvinte urâte. Mai mult, tânăra spune că îi înțelege atitudinea câștigătorului Survivor România 2021, căci ”a mai stat cu d-ăștia care au crescut ca el”.

Georgiana despre Zanni:" Eu nu am nimic cu el, m-a enervat pe mine, ca n-a putut sa vorbeasca in privat cu mine. I-am dat si eu masca jos. Si el a mancat c***t de mine, pe la spate, nu m-am impacat cu el, el m-a blocat pe instagram si toti fanii lui mi-au sarit mie in cap, au inceput cu hate. Am incercat sa le explica ca sunt niste fake-uri, n-am treaba cu el, noi nu suntem certati.

Eu il inteleg pe el, el pe mine nu. Sau pe altii de care s-a luat, ca nu s-a luat numai pe mine. Ii inteleg caracterul ca am mai stat cu d-astia care au crescut ca el. Ii inteleg atitudinea. Aici a fost si o neîntelegere, a pornit de la niste vocale."

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.