Zanni si-a luat inima in dinti si vorbeste pentru prima data despre motivul sinuciderii fratelui sau si ce mesaj a primit de la el inainte sa isi curme viata

Author: Alice Popescu
Actualizat: 02 aug 2022, 01:50
Zanni, dezvaluiri dureroase despre fratele lui care s-a sinucis

Zanni a vorbit pentru prima data despre sinuciderea celui cu care a crescut o perioada si pe care il numeste fratele lui.

Intr-un nou volg facut pe Youtube, Zanni a vorbit despre una din cele mai mari pierderi din viata lui si anume despre sinuciderea fratelui sau atunci cand el se afla in competitia Survivor Romania 2021. Cand a aflat despre asta, castigatorul Survivor Romania 2021 a fost extrem de daramat si pentru prima oara la cateva luni de la tragedie, a vorbit deschis despre acest subiect.

Citeste si: ANUNTUL mult asteptat din partea lui Zanni: "Este oficial, mi-am cumparat apartamentul!" Cum arata locuinta castigatorului Survivor Romania 2021

Zanni vorbeste pentru prima data cu ochii in lacrimi despre fratele lui care s-a sinucis

"Nu era fratele meu de sânge, dar era ca fratele meu.  Împărțeam totul, ne certam, am dus copilăria împreună, dar cumva separați. I-am spus că a sărit de la etajul 6. Eu cu băiatul ăsta nu m-am înțeles prea bine. Eu l-am iubit mult pe el și m-am gândit foarte mult la el în competiție.

Nu i-am mai răspuns la mesaj, pentru că băiatul ăsta trăia într-o altă lume. El se gândea la șmecherii, la bani, la țoale de firmă. Cu liceul a început cu petreceri, cu substanțe interzise. 
O luase pe arătură, dar am crezut că doar încearcă. Eu m-am apucat de tuns, voiam să mă schimb. Era fratele meu, îl iubeam așa cum este. Îl certam și eram aspru cu el.
Dacă nu o să te opreși cu rahaturile astea, nu o să mai vorbim. De atunci nu i-am mai răspuns la niciun mesaj. S-a supărat, m-a evitat de atunci."

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Ce i-a scris Mon inainte ca Zanni sa plece la Survivor Romania 2021

"Aveam sentimentul că nu prea era bine. Aveam niște glume- Bă, la cât de trist ești, mă mir că nu ți-ai luat zilele până acum. Mi-au zis că este o veste nasoală pe care trebuie să mi-o dea. Mi-au spus că fratele meu, Mon, și-a luat zilele. Singur s-a suit și a sărit. Cumva era sentimentul ăla că știu în ce condiții ne-am despărțit, știu că dacă aș fi vorbit cu el poate nu se întâmpla asta.

Pentru că el mă iubea foarte mult. M-am uitat în telefon și el mi-a lăsat un mesaj, exact la două zile după ce am plecat la Survivor. Mi-a recunoscut că eu pentru el am fost o inspirație, că mă iubește, că o să fie mereu lângă mine. Noi am fost într-o competiție toată viața. Mă gândesc că poate nu s-ar fi ajuns aici, poate dacă eram acasă și aș fi văzut mesajul.
Nu regret că am fost aspru cu cei din jurul meu. Nu putea nimeni să îl ajute pe Mon."

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.