Zanni și Georgiana Lupu și-au aruncat replici acide pe Instagram! Ce s-a întâmplat între cei doi

Author: Lavinia Medrea
Georgiana Lupu, deranjată de caracterul lui Zanni
Sursa: Facebook

Zanni și Georgiana Lupu au avut parte de un schimb dur de replici. Ce problemă are Zanni cu fosta concurentă?

După ce s-a încheiat competiția de supraviețuire din Republica Dominicană, concurenții au ajuns acasă unde au avut parte de mulți oameni care i-au susținut și îi susțin în continuare. Pentru a le arăta că sunt recunoscători, foștii concurenți de la „Survivor România 2021” fac sesiuni live aproape zilnic pentru a vorbi cu fanii lor. Cu puțin timp în urmă, Zanni, Georgiana Lupu, Cosmin Stanciu și Andrei Dascălu au făcut un live pe Instagram, dar, între Zanni și Georgiana Lupu, conversația s-a aprins în mod neașteptat.

Citeste si: Elena Marin, detalii despre asa-zisa relatia intima dintre Roxana Ghita si Musty din timpul competitiei Survivor Romania 2021!

Ce l-a deranjat pe Zanni la Georgiana Lupu?

Imediat după ce au vorbit cu fanii, Zanni și Georgiana Lupu și-au aruncat unul altuia replici acide. Câștigătorul competiției de supraviețuire „Survivor România 2021” a fost vizibil iritat de faptul că Georgiana Lupu nu i-a comunicat, față în față, când și ce probleme a avut cu el.

Totodată, Georgiana Lupu s-a enervat și a mărturisit că după câștigul lui Zannidache, oamenii care l-au susținut și îl susțin în continuare pot să-i observe adevăratul lui caracter.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ce a spus Georgiana Lupu în timpul live-ului de pe Instagram?

„Tremur, ești nebun?! Ferească Dumnezeu! Încerc să mă calmez, n-are rost să mă enervez.

N-ai văzut cum a vorbit ăla cu mine? Vă faceți că nu ați auzit? Nu e problemă. Lasă, așa vede lumea pe cine au votat, pe cine au susținut. Ăsta e adevăratul Zanni, nu cel pe care l-au văzut la televizor”, a mărturisit Georgiana Lupu, pe Instagram.

Citeste si: Georgiana Lupu, atac fara precedent intr-un live la adresa lui Zanni dupa ce a castigat Survivor Romania 2021: "Pentru mine e zero barat"

Observând tensiunea dintre aceștia, Andrei Crăciun le-a sugerat celor doi să se întâlnească și să-și rezolve orice problemă ar avea. Cu toate astea, Georgiana a declarat că a încercat să discute, dar s-a lovit mereu de refuzul lui Zanni, câștigătorul „Survivor România 2021”. 

”Eu i-am scris și pe Instagram, crede-mă. I-am spus și în competiție, unde spune că n-am avut tupeu că să îi spun în față nimic?! Cosmin nici nu știe, că eu vorbeam cu el în particular. 

Eu mi-am spus efectiv părerea mea. Eu știu că face ceea ce a spus, dar știu că nu face la momentul respectiv. În fine, nu mai contează. Un bărbat care vorbește urât cu o femeie nu se numește bărbat.  Pentru mine e gunoi, e zero barat. Tu ai avut respect, Andrei a avut respect și alții din competiție față de femei și alții le-au călcat în picioare.”
, a adăugat Georgiana Lupu.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.