Zannidache a mărturisit dacă are sau nu vicii! Iată ce a dezvăluit celebrul artist din culisele vieții sale! „Nu-mi permit să iau o boabă! N-am timp să mă prăjesc”

Author: Ana Filip
Actualizat: 30 oct 2022, 23:15

Îndrăgitul artist Zannidache a făcut mărturisiri uluitoare din culisele vieții sale, in cadrul emisiunii “ZigZag”, pe canalul de YouTube, theXclusive.

Zannidache a devenit cunoscut publicului după ce a participat și a câștigat un concurs televizat, iar de atunci viață lui s-a schimbat și i-a mers din ce în ce mai bine. Succesul pe plan profesional nu a întârziat să apară, Zanni a început să aibă concerte și a prezentat chiar și un show TV, reușind să își cumpere și locuința la care visase de mult timp și de care este foarte mândru.

Dincolo de aceste realizări excepționale îndrăgitul artist nu va uită niciodată de unde a plecat și continuă să rămână un tânăr modest și dornic să evolueze spre culmile succesului. 

Zannidache a mărturisit dacă are sau nu vicii! Iată ce a dezvăluit celebrul artist din culisele vieții sale! „Nu-mi permit să iau o boabă! N-am timp să mă prăjesc”

Invitat în cadrul emisiunii “ZigZag”, pe canalul de YouTube, theXclusive, Zannidache a răspuns cu sinceritate la câteva întrebări lansate de George Tănase, prezentatorul show-ului și totodată a acceptat și câteva provocări de senzație.

La un moment dat artistul a fost întrebat dacă a regretat vreun mesaj pe care l-a trimis seară când era beat, Zanni a mărturisit că nu a făcut niciodată acest lucru deoarece nu prea obișnuiește să bea și nici nu are alte vicii.  

Citeste si: Alex Velea, adevărul despre "despărțirea" de Zannidache! Ce s-a întâmplat, de fapt, intre cei doi artiști

„Niciodată! Pe lângă că nu prea beau, m-am mai îmbătat de câteva ori, nu beau, nu mă droghez, nu fumez țigări! Evident că lumea mai întreabă! Rareori, o dată la mult timp mai consum o chestie, un pahar de alcool, mă mai îmbăt, dar super rar! Mie nu-mi place să fiu inconștient eu trebuie să fiu treaz în fiecare zi și să controlez tot ce fac în viață mea, pentru că în fiecare zi fac ceva!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Eu nu-mi permit să zicem... să iau o boabă la Neversea... cu toți prostii, pentru că să iei o boabă, să te droghezi presupune două sau trei zile de depresie, de anxietate, că pe lângă că suntem anxioși, că e generația anxietate și depresie, aia te bagă și mai rău! Păi și eu am timp să am creierii.. și sufletește să fiu varză să nu am chef de nimeni, să mă închid în casă? Eu n -am timp să mă prăjesc! De aia nu mă droghez! Am încercat o dată, de două ori în viață și e mișto

acolo cu o gagică!”, a spus Zannidache. 

Citeste si: Zanni, la sectia de politie: "M-au luat pe sectie pentru ca am avut tupeu!"