Zannidache de la Survivor 2021 susținut de Alex Velea și Omar! MOTIVUL pentru care nu vrea să îl sune pe Velea: "Să ajunga exact cum face catelul ala pe care..."

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 11 ian 2021, 18:29

Zannidache de la Survivor este cu siguranță, una dintre cele mai exotice apariții din noul sezon. Nu se teme de competiție și înfruntă mereu provocările din viață, cu zâmbetul pe buze. Iată ce spune Alex Velea despre Zanni.

Zannidache  este un tânăr cântăreț în vârstă de 22 de ani îndrăgostit de muzică. El este unul dintre concurenții Survivor  România 2021 si a reușit să cucerească inimile telespectatorilor, dar și a colegilor.

Povestea lui de viață este un exemplu pentru multă lume. Este grec de origine, iar întâlnirea cu Alex Velea i-a schimbat total viața. Artistul l-a luat sub aripa lui și l-a inclus în proiectul muzical Golden Boy Society. 

Alex Velea și Omar vorbesc despre Zanni

Zanni a fost abandonat într-un orfelinat. A reușit să supraviețuiască în niște condiții extrem de dificile. Însă, nu s-a dat bătut și a reușit să își îndeplinească visul prin multă muncă și ambiție. L-a impresionat pe Alex Velea cu talentul său și așa a ajuns să se lanseze și în muzică.

Invitați în cadrul emisiunii Teo Show, Alex Velea și Omar au vorbit despre prietenul lor, Zannidache. Cei doi artiști îl respectă foarte mult pe tânărul, diferit și cu o inimă plină de speranță.

"Respectul meu pentru Zanni a crescut foarte tare în momentul în care l-am dus la aeroport. Știu că în genul ăsta de concursuri o să vină vremea în care el o să aibă avantajul de a da un telefon cuiva.

I-am zis, o sa ne suni pe noi, nu? El mi-a spus, eu stiu ca voi ma iubiti foarte tare și o să dau telefonul unui alt concurent, pentru ca stiu că voi stiti ca mie imi e mai bine aici", a spus Omar.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Prima reacție a lui Culiță Sterp după ce s-a aflat că merge la Survivor!

Abandonat într-un orfelinat, a supraviețuit în condiții dificile, fără iubirea părinților, dar cu visuri pe care a reușit, prin multă muncă și ambiție, să le transforme în realitate. Crede cu tărie în forțele sale și spune că toată viață s-a pregătit pentru acest show extrem, Survivor. Alex Velea îi este alături si speră să nu aibă probleme în această competiție. 

"Sper să nu se accidenteze sau să se certe fara sens cu cineva.

Să ajunga exact cum face catelul ala pe care il bagi in cusca si tot il certi cu batul, dupa aia deschizi poarta sa vezi ce face. El este exact genul ala. Sta, sta, pana când o zice, si cand o zice, o zice... Cred ca de noi ii e dor. Noi suntem familia lui si probabil 2,3 copii cu care a copilarit", a spus Alex Velea.

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.