Zannidache de la Survivor România 2021, dezvăluiri cutremurătoare despre viața de la orfelinat. Care a fost primul lucru pe care l-a făcut când a părăsit centrul de plasament: ”A fost cea mai frumoasă zi din viața mea...”

Autor: Madalina Maftei
Zannidache, detalii cutremuratoare despre viata la orfelinat

Zannidache de la Survivor România 2021 a făcut dezvăluiri incredibile despre momentul în care a părăsit orfelinatul în care a crescut până la vârsta 18 ani. Faimosul a trecut prin momente cumplite în copilărie, iar toate aceste traume l-au făcut să devină un supraviețuitor astăzi.

Zanni a trecut prin momente extrem de grele în copilărie, părinții l-au abandonat și a crescut la orfelinat, unde s-a simțit ca într-o închisoare. Bătut, umilit și înfometat, Faimosul nu a încetat niciodată să lupte pentru libertatea sa. Ce a făcut Zanni după ce a plecat de la orfelinat?

Zannidache, viața după orfelinat

Zannidache a dezvăluit înainte de plecarea în Republica Dominicană că s-a înscris la Survivor România 2021 pentru a se descoperi pe sine, pentru a afla lucruri neștiute despre el.

Totodată, visul său cel mai mare este ca după competiție să reușească să-și ia propria casă, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care s-a înscris în acest show.

”Visul meu, după „Survivor România, este să îmi iau casa mea, să am locul meu pe care să îl numesc acasă.”, a declarat Zanni într-un interviu pentru Viva.

Faimosul și-a dorit încă de la plecare din România ca coechiperii săi să nu-i scoată la iveală latura mai puțin bună pe care a dobândit-o în anii petrecuți la orfelinat și de care nu este prea încântat. Sunt traume care îl răscolesc și fără să vrea scoate la iveală ce este mai rau din el.

”Am și eu frustrările mele, sper să nu vadă nimeni partea mea întunecată la „Survivor România, dar, dacă o văd, sper să o înțeleagă.

Când sunt nervos, reușesc să găsesc partea amuzantă și să râd de situații. Știu că nu rezolv nimic cu furia. Mi-am tatuat mesajul Understand Why pentru că, cu cât înțelegi mai mult ceea ce se întâmplă în jurul tău, cu atât șansele să te enervezi sunt mai mici.”, a mai spus Zanni.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Zanni, cel mai periculos concurent de la Survivor Romania 2021. Cine da detalii din culisele competitiei despre Faimos:"El aseaza conflictele, situatiile..."

Ce a făcut Zanni după ce a ieșit de la orfelinat:”Am simțit că am evadat...”

Zanni a avut o copilărie grea, a crescut la orfelinat, unde condițiile precare au făcut din el un adevărat supraviețuitor. Era bătut, umilit, chiar și înfometat de cele mai multe ori, iar visul lui cel mai mare a rămas mereu același, ziua în care va fi liber.

”Când am ieșit, am simțit că e cea mai frumoasă zi din viața mea. Am simțit că am scăpat, am evadat. Le-am dat motive să mă dea afară, pentru că eram tot timpul revoltat. Puneam mult preț pe libertate, era mai importantă decât mâncarea și un loc de dormit. Era ca o pușcărie – bătaie, pedepse încontinuu, nimeni nu vorbea cu noi.”, a declarat Zanni.

Primul lucru pe care Faimosul l-a făcut după ce a fost dat afara de la orfelinat a fost să-și caute un loc unde să poată locui. Deși, nu avea o situație prea bună, abia ieșit din centru de plasament, Zanni s-a mutat într-un camin de nefamiliști, unde plătea o sumă destul de mică pentru a putea locui.

”Am găsit un cămin de nefamiliști cu chirie, era 100 de lei pe lună. Era un cămin pentru șobolani, era o mizerie de nedescris. Am stat acolo doi ani de zile, singur. Atunci m-am cunoscut, am înțeles cine sunt, ce vreau de la mine, de la viață, ce doresc să fac.”, a mai dezvăluit Zanni. 

Citeste si: Zanni, mesaj emoționant de la Antonia la Survivor România 2021! Ce se ascunde în spatele cuvintelor?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.