Zannidache de la Survivor România este îndrăgostit : "O iubesc, dar...!" Cine este singura femeie care i-a pus capac Faimosului

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 10 feb 2021, 14:48

Zanni de la Survivor România 2021 a iubit o singură dată și nu s-a vindecat nici acum după eșecul sentimental.

Zanni de la Survivor România 2021 a povestit că a iubit orbește la vârsta de 17 ani și că a făcut multe sacrificii pentru o fată care l-a înșelat cu alți băieți. 

Citeste si: Ce meserie are Zannidache de la Survivor România 2021? Din ce bani își câștigă existența Faimosul, în România!

Zanni, despre trauma din viața amoroasă

Zanni a trecut prin multe episoade dureroase, mai ales în adolescență. Faimosul a recunoscut că s-a îndrăgostit nebunește la 17 ani, dar a avut parte de cea mai mare dezamăgire din partea fetei pe care o iubea.

Faimosul spune că aceasta nu l-a iubit niciodată și nici măcar după ce a devenit cunoscut nu i-a acordat nici o atenție. Surprinzător pentru mulți, cântărețul încă o iubește pe tânăra care i-a frânt inima și chiar i-a trimit un mesaj după ce a devenit cunoscut.  

"Am zis la un moment dat că n-o să mă îndrăgostesc niciodată, că e greu… Până acum, n-am avut nici o relație. M-am îndrăgostit o singură dată în viața mea, la 17 ani, de aceea nu o pun pentru că eram copil. Am început să fiu ceea ce sunt acum de la 18-19 ani. Cu un an înainte nu existam, atunci m-au dat afară din casă și atunci s-a întâmplat toată magia, transformarea mea

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Când m-am îndrăgostit la 17 ani, nu a fost reciproc. Am iubit-o, trei ani de zile am suferit după ea. Și-a bătut joc de mine. Mă duceam după ea, îi dădeam pastile la 1 noaptea pentru că o durea capul. Nu era RATB, mergeam pe jos multe stații. Și ea se dădea cu alții. Îi căram bagajele pe spatele meu iar ea se dădea cu alții.  Eu sunt umil, i-am scris recent, după ce am ajuns cunoscut: «Sunt în continuare îndrăgostit de tine.

Vrei să-ți gătesc ceva?». Iar ea nu mi-a răspuns, mi-a dat block instant! Da, cred că și acum o iubesc",   a povestit Zannidache.

Citeste si: Logodnicul Elenei Marin, umilinta maxima la adresa lui Zannidache! Barbatul a sarit la atac in apararea Faimoasei de la Survivor Romania 2021

Zanni a mai declarat că s-a schimbat complet la vârsta de 18 ani, când a fost dat afară din acasă.

Artistul susține că acum este un alt om și chiar dacă a trecut prin momente extrem de dificile, continuă să creadă în el și în visurile lui.

Zanni de la Survivor România a fost părăsit de părinți

Părinții lui l-au abandonat într-un orfelinat și au plecat în Grecia, iar Zanni a crescut în niște condiții greu de imaginat. Existau zile în care nu avea ce să mănânce, dar nu și-a pierdut speranța că într-o bună zi viața lui se va schimba în bine.

Cântărețul a declarat că toate greutățile prin care a trecut de-a lungul vieții l-au pregătit pentru o astfel de competiție. Zanni spune că a luptat mereu pentru supraviețuire. 

Citeste si: Zannidache, detalii SOCANTE despre mama lui la Survivor Romania 2021:"La 14 ani mi-a luat ghete ca pentru un copil de 5 ani! Are niste probleme"

„Mi-am dorit experiență <Survivor România>, presimțeam că o voi trăi, chiar dacă nu știam când se va întâmpla acest lucru.  Viața mea a fost <Survivor>, pentru că eu am parcurs niște încercări demne de <Survivor>.  N-am mâncat mult la viața mea, am dormit pe unde am apucat, am avut în fiecare zi grijă să am și a doua zi ce mânca și unde să dorm. Sunt obișnuit să lupt pentru supraviețuire”,   a subliniat Zanni.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.