Zannidache, detalii SOCANTE despre mama lui la Survivor Romania 2021:"La 14 ani mi-a luat ghete ca pentru un copil de 5 ani! Are niste probleme"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 29 ian 2021, 09:59
Zannidache asteapta ca mama lui sa ii scrie cat timp el e la Survivor Romania 2021
Sursa: Captură KANAL D

Zannidache a avut un moment in care si-a deschis sufletul catre colegii lui de la Survivor Romania si le-a povestit detalii despre mama lui.

Multi dintre colegii din echipa Faimosilor ca si telespectatorii de altfel, au ramas cu impresia ca Zannidache nu si-a cunoscut niciodata mama, ca a crescut la orfelinat fara sa aiba vreodata vreun contact cu cea care i-a dat viata. Insa, Faimosul a vorbit pentru prima data despre acest subiect sensibil si le-a raspuns intrebarilor legate de mama lui, insa cu durere in suflet si cu ochii in lacrimi.

Zannidache a povestit ca nu vrea ca el sa fie cunoscut drept un caz social si sa apara cu astfel de povesti pentru a castiga in fata colegilor lui sau sa le castige simpatia telespectatorilor.

Zannidache a recunoscut la Survivor Romania 2021 ca si-a cunoscut mama

Citeste si: Cum arăta Zannidache de la Survivor România în adolescență? Îl mai recunoști fără cele 100 de tatuaje și părul blond?

"Cand vorbeste lumea despre mama, nu raspund la aceste intrebari, nu raspund pentru ca oricat as vrea eu sa ma deschid ca sunt genul care se deschide, nici eu nu stiu foarte multe despre ea pentru ca si epntru mine e incert.  Am mai vizitat-o asa la patru ani, dar...pentru mine e o straina, mi-e rusine asa. Daca vine o data la cinci ani la tine si...nu

mi-e rusine asa de ea, ci ca e un strain, mi-e jena, mi-e rusine de situatie. Nu imi place sa intru in discutiile astea, n-o cunosc pe mama, m-a vizitat o data la patru ani. Mi-a facut un cadou la 14 ani, erau niste ghete care erau bune pentru un copil de cinci ani, adica la modul asta. Are niste probleme de a realiza in ce realitate traieste. Eu am 23 de ani, nu stiu daca ea stie.
Nu coopereaza, are cam 40 si ceva de ani. Am tot tras de ea cand eram mic, sa vorbim, are niste probleme, nu raspunde sau raspunde dupa cinci secunde. O vad speriata, are o trauma, se vede in ochii ei, ori e de la nasterea mea, de la barbatul cu care m-a facut...

Zannidache, detalii nestiute despre relatia cu mama lui

Citeste si: Cine este Zannidache de la Survivor România 2021? Povestea impresionantă de viaţă a faimosului! A fost abandonat...

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Toti colegii l-au imbarbatat pe Zannidache cand i-au ascultat aceasta poveste pe care nimeni nu o stia pana acum, iar Alexandra Stan, mai in gluma, mai in serios, i-a spus ca poate a fost si un lucru bun in asta deoarece nu mai ajungea el la Survivor Romania 2021 si nu

mai erau ei atat de apropiati incat sa se inveleasca cu aceeasi patura. "Am avut o discutie despre mama lui si nu stiam ca el a luat legatura cu mama lui si a fost o chestie foarte emotionanta. Nu voiam sa ma duc prea departe ca nu stiu cat de deschis e el si nu stiu daca vrea sa vorbeasca despre asta."

Zannidache  a mai recunoscut ca nu ii place sa vorbeasca despr eacest aspect al vietii lui deoarece nu vrea sa fie considerat un caz social desi doar el stie prin ce a trecut pana acum si cate griji si-a facut pentru existenta lui de-a lungul vremii cand se intreba daca va mai avea unde sa doarma sau ce sa manance in ziua urmatoare.

Zannidache nu isi doreste sa fie prezentat ca un caz social la Survivor Romania 2021

Citeste si: Cum a facut fata Zannidache unei vieti pline de lipsuri si lipsa de afectiune, in orfelinat

"Toata lumea are traume dar nu merg cu trauma in fata sa iti castig tie atentia, de aia lumea merge asa. Iti arata intai trauma lui si apoi nu vreau sa se faca un caz social din viata mea. Da, este cel mai caz social dintre toate si eu vin aici sa fiu recunoscut prin ce spun, prin ce fac felul in care ma descurc si altii fac un caz social din ce s-a intamplat acum zece ani. Viata mea se aseamana foarte mult cu ce e la Survivor Romania, cu tot ce am trait pana acum. Pai foamea, trebuie sa lupti ca sa mananci si uneori lupti degeaba ca sa manaci. Sa te descurci, sa vezi unde sa dormi pentru ca mereu am avut frica asta sa vad unde dorm maine, poimaine, ca daca ma dau afara din camine, din chirie. Si cel mai mare deja-vu, convietuirea care nu prea este. Visul meu este ca macar acasa sa imi iasa, sa imi iau un apartament, sa imi pun mobila, sa am unde pune capul pe o perna, sa deschid geamul sa imi zic asa frumos...ha, ha, ha, ce avem noi azi...""

Zannidache  a fost cel care saptamana trecuta a castigat simpatia publicului si a primit cele mai multe voturi in aceasta directie, automat dandu-i dreptul de la face o nominalizare spre eliminare din echipa lui, lucru extrem de neplacut. Si totusi, Zannidache a nominalizat-o pe Alexandra Stan pe criteriu ca nu aduce puncte echipei. Alexandra a fost extrem de socata de decizia colegului ei, mai ales ca a simtit ca mereu o incurajeaza in timpul competitiei si ca nu ar fi cazul ca ea sa vrea sa plece. 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.