Zannidache, dezvăluiri neașteptate! Ce ar face artistul dacă ar fi nevoit să renunțe la social media! „Mereu mă gândesc ce mi-ar plăcea să dispară!” Iată ce meserie ar practica!

Author: Ana Filip
Actualizat: 30 oct 2022, 23:48

Invitat în cadrul emisiunii “ZigZag”, pe canalul de YouTube, theXclusive, Zannidache a făcut dezvăluiri uluitoare despre viața și cariera lui. 

După ce a participat și a câștigat un concurs televizat Zannidache a devenit cunoscut publicului larg și a fost rapid îndrăgit datorită sincerității, modestiei și inteligenței și talentului de care a dat dovadă. Tânărul artist a revenit la marea lui pasiune, muzică și în prezent are concerte și se bucură de admirația și simpatia fanilor săi din toată țară. Chiar dacă a devenit celebru și a realizat multe lucruri, Zanni a rămas la fel de sincer și modest și nu va uită niciodată de unde a plecat și câte sacrificii a fost nevoit să facă în trecut. 

Zannidache, dezvăluiri neașteptate! Iată ce ar face artistul dacă într-o zi ar fi nevoit să renunțe la social media

Invitat în platoul emisiunii “ZigZag”, pe canalul de YouTube, theXclusive, Zannidache a vorbit cu sinceritate, a răspuns la câteva întrebări incomode, adresate de prezentatorul George Tănase, însă a reușit să facă față în stilul lui caracteristic.

Citeste si: Zannidache a mărturisit dacă are sau nu vicii! Iată ce a dezvăluit celebrul artist din culisele vieții sale! „Nu-mi permit să iau o boabă! N-am timp să mă prăjesc”

Totodată, artistul nu a refuzat nici câteva provocări uluitoare la care a fost supus și pe care le-a realizat cu brio. Întrebat ce anume ar face dacă într-o zi ar fi nevoit să renunțe la social media, Zanni a mărturisit faptul că nu l-ar afecta foarte mult, ci chiar s-ar bucură mult deoarece mereu se gândește la ce i-ar plăcea să dispară.   

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„M-aș bucură mult! Eu mereu mă gândesc ce mi-ar plăcea să dispară, Instagram, TikTok, să dispară tehnologia, curentul și să ne întoarcem acum 100 de ani când eram sălbatici! Mi-ar plăcea la nebunie! Ar dispărea superficialitatea și ne-am întoarce la ceea ce contează cu adevărat în viață!

Și îți jur pe familia mea, dacă nu-mi doresc că de mâine să dispară falsitate, superficialitate, vedete de carton, de impresii, ăștia de se închipuie, au făcut și ei un like sau două și deja sunt Dumnezeu pe

pământ! Nu-mi plac chestiile astea deloc!(...) Aș tunde, aș tatua! M-aș înconjura de oameni frumoși, cu care să trăim pe bune, fără internet, fără nimic, foc de tabăra, sălbăticie, ne strângem cu toții, povești, dansăm!”, a declarat Zannidache, în cadrul emisiunii “ZigZag”. 

Citeste si: Alex Velea, adevărul despre "despărțirea" de Zannidache! Ce s-a întâmplat, de fapt, intre cei doi artiști

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?