"Zapada mieilor" le-a dat batai de cap romanilor. A nins in toata tara ca intr-o zi de iarna!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:03

Iarna s-a intors. Ninge in aproape toata tara, iar meteorologii au extins codul galben de ninsori pana maine dimineata.

Vizate sunt 10 judete din sudul tarii si capitala. Bucurestenii s-au trezit in aceasta dimineata intr-o furtuna de zapada. Chiar daca a nins abundent, temperaturile cu plus nu au lasat ca stratul de zapada sa se depuna pe strazi iar traficul s-a desfasurat in Capitala ca intr-o zi ploioasa.

Si la Piatra-Neamt, iarna s-a intors in forta. Prin parcuri, zapada s-a asternut, deja, iar localnicii s-au imbracat, din nou, cu haine groase.

Batranii spun ca daca ninge in aceasta perioada, inseamna ca babele isi scutura cojoacele si ca primavara intarzie. Mai mult decat atat, oamenii locului sustin ca este posibil sa ninga si in aprilie.

Si la Brasov zapada s-a asternut ca intr-o zi de iarna. Cei care au avut nevoie sa iasa cu masinile din parcare au stat minute bune la deszapezit. De ninsoare au avut parte si oradenii.

Zapada s-a asternut pe sosele si s-a circulat la fel ca iarna.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Stratul de nea a acoperit si orasul Vulcan.

Este iarna in toata regula! Ninsoarea va continua in Bucuresti precum si in 34 de judete pana diseara la ora 20.00 cand codul galben de ninsori se va restrange si vor ramane sub atentionare pana maine dimineata la ora 10.00 doar Capitala si zece judete din sudul si sud-estul tarii.

##VIDEO133935##

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.