Zavo pleaca cu iubitul in vacanta!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:14

Oana Zavoranu a trait astazi mari emotii! La prima ora a diminetii, bruneta s-a infiintat la usa Ambasadei Americii pentru a-si lua viza. Ea vrea sa plece intr-o mini-vacanta cu iubitul ei, Razvan Dumitrescu.

Oana Zavoranu a trait astazi mari emotii! La prima ora a diminetii, bruneta s-a infiintat la usa Ambasadei Americii pentru a-si lua viza. Ea vrea sa plece intr-o mini-vacanta cu iubitul ei, Razvan Dumitrescu.

“Tocmai m-am intors de la Ambasada Americana unde am fost de dimineata ca sa imi iau viza. Cea dinainte expirase. Am avut putine emotii”, a scris Zavo pe pagina de Facebook.



Emotiile vedetei erau justificate intrucat, chiar din conversatiile cu fanii ei, reiese ca a fost de trei ori respinsa de reprezentantei Ambasadei SUA. “E u am fost refuzata pentru viza de America de trei ori in 10 ani. Abia acum 4 ani am luat-o si azi am reinnoit-o pentru ca imi expirase in decembrie 2011 ”, i-a scris ea unui fan.


“Trebuie sa ma ocup de bilete si hotel. Saptamana viitoare, pe luni cel tarziu, ar trebui sa plec in L.A.. Business si fun (afaceri si distractie)”, le-a mai scris Zavo prietenilor ei virtuali care au asaltat-o cu numeroase intrebari.

Bruneta e agitata cu pregatirile pentru vacanta, iar iubitul ei isi face griji pentru ca trebuie sa primeasca si el viza de America.
“Urmeaza sa-mi iau si eu viza”, a confirmat Razvan pentru WOWBiz.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Lucrurile pe care Daniela Gyorfi nu suportă să le audă din partea celor din jur. „Nu toată lumea trebuie să mă placă. Mă deranjează când se iau de ceva foarte personal.”

X-NONE
Style Definitions*/ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

 

Taguri: