Zboara in ceruri, unul dupa altul. Acum numaram 50 de suflete ridicate la cer. Cine au fost Roberto si Elena

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:41

Aripile le-au fost arse de flacari iar ranile sunt uneori prea dureroase si greu de suportat.

Ceasul pe care Vladut Roberto Andy il alesese pentru profilul sau de pe facebook a incremenit. Chiar  astazi baiatul cu ochi incredibil de frumosi ar fi implinit 19 ani.

In serile de la Colectiv tinerii simteau la fel, gandeau la fel, credeau la fel. Acolo a fost si Vladut in vinerea cea mai neagra.

In noaptea fatidica de 30 spre 31 octombrie, Elena a pasit in clubul mortii de mana cu iubitul ei, Silviu.

Isi doreau sa asiste la spectacolul trupei Goodbye to Gravity. Nu aveau de unde sa stie ca din acel moment totul avea sa se schimbe.

Cand flacarile au inceput sa cuprinda clubul, Silviu si-a luat de mana iubita si au fugit amandoi catre iesire. Insa in invalmaseala creata, a scapat-o pe fata inainte sa treaca de usa. Dupa cateva minute, tanarul s-a intors dupa ea. A gasit-o pe jos, arsa, si a dus-o imediat la salvare.

Copila a ramas constienta doar pana la cand au ajuns mama si sora ei.

Cu arsuri pe mai bine de jumatate din suprafata corpului, Elena a fost ingrijita o saptamana intreaga de medicii de la Spitalul de Arsi. In tot acest timp, iubitul fetei aproape ca nu s-a clintit de la usa salonului.

Pana la urma, in urma cu 3 zile, Elena a fost transportata in Marea Britanie, la un spital din Liverpool, pe banii statului roman.

Dupa alte 3 zile in care rugaciunile rudelor nu au contenit nicio clipa, tanara a pierdut cea mai importanta lupta. Aseara, ea s-a stins in mainile medicilor britanici.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sfarsitul lor se adauga pe cea mai crunta lista.

Intre atatea vesti triste, apar si sperantele. Alex Pascu, basistul de la Good by to Gravity a plecat spre Franta, iar ranitii din tara incep lungul drum spre insanatosire. Liderul trupei Goodbye to Gravity este printre cei 6 pacienti internati la Floreasca.  A trecut cu mari emotii pentru mama sa, de o noapte grea. Tanarul de 34 ani are arsuri interne, dar si externe, pe partea superioara a corpului.

Insa lupta din rasputeri, alaturi de doctori.

Inca doua fete ranite la Colectiv au fost transportate aseara in Germania cu ajutorul  unei aeronave  a Fortelor Aeriene Romane  dotata cu tot ce este necesar pentru astfel de misiuni. In tara, Guvernul a anuntat suplimentarea banilor pentru spitale.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.