Zeci de copii au fost prezenti in platourile “Bravo, ai stil!” Vedetele „Bravo, ai stil! All Stars” au cantat alaturi de copii imnul emisiunii

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 apr 2018, 12:40

Televiziunea Kanal D a fost si ieri gazda zecilor de elevi dornici sa descopere secretele televiziunii, in cadrul proiectului „Scoala Altfel”, iar vedetele postului au venit cu inima deschisa la intalnirea cu micutii admiratori.

Printre preferintele copiilor este, cu siguranta, emisiunea “Bravo, ai stil! All Stars”, asa cum a demonstrat-o si ziua de ieri, cand elevii veniti sa viziteze platourile de filmare Kanal D au luat cu asalt vedetele renumitului show de fashion.

Copiii au fost complet emotionati atunci cand Catalin Botezatu si Iulia Albu, jurati ai emisiunii, si-au facut aparitia in platoul „Bravo, ai stil!” aflat, deja, sub „asediul” tinerilor admiratori.

Cei doi membri ai juriului le-au oferit elevilor povesti inedite din spatele platourilor de filmare, au oferit autografe si au facut poze, spre deliciul acestora.

 

Apogeul a fost atins atunci cand, Iulia Albu si Catalin Botezatu au cantat si dansat, alaturi de tinerii elevi, pe ritmurile imnului emisiunii „Bravo, ai stil!”.

 „Sunt fericit pentru ca toata suflarea din Romania se uita la noi.

<Bravo, ai stil!> este un fenomen, si ma bucur ca suntem urmariti de copii, de adolescenti si, nu in ultimul rand, de varstnici.(...) Este extraordinar!”, a spus Catalin Botezatu.