Zeci de gospodarii INUNDATE dupa ce s-a spart o conducta de apa

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 05 oct 2020, 01:00

Nu a venit viitura, dar arata ca si cand ar fi fost! Zeci de case si de gospodarii au fost inundate de-a binelea, dupa ce o magistrala de apa din sat s-a spart!

Dezastrul a luat prin surprindere pe toata lumea! Oamenii au fost luati cu totul pe nepregatite. S-a auzit ca din senin o bubuitura puternica, apoi apa a invadat tot ce i-a stat in cale. Unii dintre ei au incercat sa adune la repezeala tot ce aveau prin curte, dar apa a navalit mult prea repede.

Zeci de case si gradini au fost inundate in doar cateva minute. Forta puhoiului a fost atat de mare, ca a distrus pana si una dintre strazile principale ale satului.

Muncitorii de la societatea de distributie a apei au venit sa remedieze problema. Se pare, insa, ca teava care s-a spart este una cu probleme, din moment ce a mai fost inlocuita in urma cu 2 ani iar acum a plesnit exact in acelasi loc ca atunci. Oamenii n-au facut decat sa curete pietrele si urmele de asfalt din zona si sa astepe venirea altor echipe cu utilajele corespunzatoare.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

##VIDEO121472##

 

 

Taguri: