ZEHIR ("Otrava") si BURAK OZCIVIT, prietenie trainica si in afara platourilor de filmare ale serialului fenomen "Dragoste infinita"! Iata cum arata familia actorului Ugur Aslan si ce pasiuni ascunse are acesta

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 feb 2023, 13:38

Talentatul actor, Ugur Aslan ("Otrava") este un familist convins.

Ugur Aslan s-a nascut in orasul Hatay, in 1972, intr-o familie saraca. In ciuda conditiilor precare in care traia alaturi de fratii sai, Ugur Aslan s-a straduit sa isi urmeze studiile cu devotament si a absolvit cu succes Facultatea de Teatru din cadrul Universitatii din Ankara si la scurt timp si-a facut debutul ca actor cu drepturi depline, la Teatrul de Stat din Ankara.

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal), gest suprem de dragoste fata de iubita sa, FAHRIYE EVCEN! Iata unde au fost surprinsi de paparazzi cei doi indragostiti si ce i-a oferit actorul viitoarei sale sotii! VEZI imagini fabuloase!

Acesta a primit primul rol intr-un serial de televiziune in anul 2005, in "Kale Ici" si apoi au urmat multe alte roluri in seriale precum: "Gumus", in 2006, "Derdest", in 2008, un succes rasunator i-a adus rolul jucat in "Aile Reisi", in 2009, "Yer Gok

Ask", in 2010-2012, "Kayip", 2013, "Karadayi", in 2014 si cea mai recenta productie in care inca joaca, "Kara Sevda" (Dragoste infinita"), in care joaca magistral alaturi de cei mai apreciati actori ai momentului in Turcia, Burak Ozcivit, Neslihan Atagul, Kaan Urgancioglu, sau Burak Sergen.

Citeste si: IMAGINI INCREDIBILE cu NESLIHAN ATAGUL (Nihan), de la "Noaptea de Henna" a viitoarei sale cumnate! Iata cele mai spectaculoase momente de la fericitul eveniment care a reunit intreaga familie Dogulu! Vezi cum arata fratele si sora celebrului actor KADIR DOGULU!

Citeste si: EMIR (Kaan Urgancioglu) aventuri spectaculoase in Zanzibar! Iata ce activitati prefera carismaticul actor, in vacantele sale exotice si ce anume il determina sa revina in acele locuri

Desi actorul dedica foarte mult timp carierei sale, acesta nu isi neglijeaza familia, ci dimpotriva isi adora sotia si pe cele doua fiice ale lor, alaturi de care isi petrece timpul liber.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

In timpul filmarilor pentru serialul "Dragoste infinita", actorul a legat o prietenie sincera cu Burak Ozcivit (Kemal), chiar si in afara platourilor, deorece acestia au declarat ca au intrat intens in pielea personajelor lor si totodata au ajuns sa se cunoasca foarte bine si sa aiba incredere unul in altul ca si in scenariu.

Cei doi prieteni obisnuiesc sa iasa impreuna in oras dupa multele ore petrecute la filmari si sa se relaxeze, astfel ca acestia au fost surprinsi de jurnalisti de multe ori in zonele exclusiviste din Istanbul, chiar si in compania iubitei lui Burak Ozcivit, frumoasa Fahriye Evcen.

Ugur Aslan si-a dezvaluit cea de-a doua mare pasiune, muzica, chiar in timpul filmarilor pentru "Dragoste infinita", unde, conform scenariului, la rugamintea lui Burak Ozcivit (Kemal) a interpretat o melodie de dragoste.

Acest gest nu este deloc intamplator, deoarece Ugur Aslan detine si statutul de cantaret, acesta urcand destul de frecvent pe marile scene ale Turciei.

 

Pembe İzler

A post shared by Uğur Aslan (@uguraslanofficial) on

 

Dinletiden bir kesit:))

A post shared by Uğur Aslan (@uguraslanofficial) on