Zehra din serialul Fiica ambasadorului, schimbare spectaculoasă de look! Celebra actriță Cemre Öktem este de nerecunoscut!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 ian 2022, 12:36
video Foto(5)

La finalul anului trecut, Cemre Öktem, actrița care a dat viață personajului Zehra în serialul Fiica ambasadorului, a recurs la o schimbare inedită de look!

Frumoasa actrița Cemre Öktem are doar 28 de ani și șase ani de experiență pe platourile de filmare, însă cu toate acestea, a reușit să se afirme și să urce rapid în topul preferințelor publicului.
Telespectatorii din România au urmărit-o pentru prima dată pe carismatică actrița Cemre Öktem din anul 2017, în serialul Dragoste și ura, în rolul Gulsum, iar recent această a revenit la Kanal D în producția Fiica ambasadorului în care joacă rolul Zehra, sora personajului principal, Sancar.

Zehra din serialul Fiica ambasadorului, schimbare spectaculoasă de look!

Cemre Öktem a venit pe lume în anul 1994, în Istanbul, acolo unde a și urmat liceul și apoi peste ani a decis să se înscrie la Facultatea de Publicitate, în ciuda faptului că visa să devină actrița. În paralel, această a început să studieze și Facultatea de Predare a Limbii Franceze, în cadrul Universitățîi Dokuz Eylül.

Însă destinul a readus-o către calea actoriei la un moment dat, în anul 2016, când a fost selectată să joace primul ei rol în serialul Dragoste și ura, în care a interpretat rolul Gulsum. Captivată de mirajul actoriei această a decis că această este cu adevărat drumul pe care și-l dorește în viață profesională și a început să își construiască pas cu pas carieră de actrița.

Citeste si: Serialul “Fiica ambasadorului” cucerește România! Kanal D, lider de piață cu episodul difuzat aseară, la nivelul întregii țări și la orașe

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de platourile de filmare, Cemre Öktem este o tânăra la fel de ambițioasă și de puternică. Această nu s-a sfiit să se expună alături de noul ei iubit pe contul ei de socializare. Cemre trăiește de ceva timp o frumoasă poveste de iubire cu un celebru muzician din Turcia.

La finalul anului trecut, Cemre Oktem a publicat o imagine inedită în care și-a făcut apariția total schimbată.

Această a recurs la o schimbare senzațională de look, scurtandu-și foarte mult lungimea părului. Fanii săi au fost uluiți însă în cele din urmă au admirat-o deoarece îi stă la fel de bine și această nouă coafură.

Citeste si: Zehra din serialul Fiica ambasadorului, poveste inedita de iubire cu unul dintre cei mai apreciați cântăreți din Turcia! Iată cum a fost surprinsă frumoasa actriță Cemre Öktem alături de iubitul ei!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.