Zehra din serialul "Hercai", sotie si mamica implinita si in viata reala! Iata cum a aratat Feride Cetin in rochia de mireasa, la nunta sa, in urma cu doi ani!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 mai 2024, 12:03
hercai serial turcesc Foto(10)
Feride Cetin, in rolul Zehra Sadoglu, in serialul Hercai.

Feride Cetin, care se numara printre actorii de succes ai serialului "Hercai", care a cucerit inimile telespectatorilor cu rolul Zehra.

Feride Cetin s-a nascut in anul 1980, in Istanbul, intr-o familie de imigranti bulgari. Desi ea si familia sa nu au avut o viata usoara si dimpotriva s-au confruntat cu multe lipsuri si dificultati, micuta Feride Cetin avea sa fie indrumata de parintii sai urmeze peste ani o cariera in actorie, deoarece aceasta a demonstrat inca din copilarie un talent nativ desavarsit.

Feride Cetin, o actrita completa!

Anii au zburat rapid si Feride Cetin a decis sa urmeze Facultatea de Comunicare in cadrul Universitatii Marmara din Istanbul si mai apoi a absolvit si un Master in cadrul Departamentului de Film si Televiziune. In anul 2002 Feride a devenit actrita cu drepturi depline, insa aceasta nu s-a oprit aici ci a decis sa profeseze mai intai ca jurnalist. Astfel, Feride Cetin a scris numeroase articole pentru diferite reviste si ziare de succes din Turcia, dar si cateva carti precum: "Annemiz Asktir", "Duyulur Dünyanin Sakasi", care i-au adus notorietate si in randul scriitorilor turci.

In anul 2005, Feride Cetin a primit primul sau rol intr-un film artistic, "İki Genç Kız", ce a avut un succes rasunator in Turcia si care i-a adus celebritatea si in actorie, dar si primul premiu important in cariera, pentru cea mai buna actrita la "Adana Golden Boll Film Festival".

Un alt rol de mare succes a fost cel din serialul turcesc "Dragoste si pedeapsa", in anul 2010, care de asemenea i-a adus un plus de notorietate, propulsand-o pe talentata Feride Cetin printre cele mai apreciate actrite

ale momentului din tanara generatie in Turcia. Au urmat multe alte roluri importante, insa de departe cel mai mare succes i l-a adus cel jucat in serialul "Hercai", incepand din anul 2019, in care a interpretat magistral personajul Zehra, in ciuda faptului ca in acealasi an s-a si casatorit si a devenit si mamica.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul turcesc Hercai! Iata detalii fascinante despre renumitii protagonisti, dincolo de platourile de filmare!

Feride Cetin, sotie si mama implinita!

Chiar daca a fost o experienta foarte dificila si a muncit enorm in timpul filmarilor, care s-au desfasurat departe de Istanbul, in orasul Midyat, Feride Cetin s-a descurcat de minune si a reusit sa devina o femeie cu adevarat implinita, dupa ce si-a cladit si propria familie.

Celebra Feride Cetin s-a casatorit in anul 2019 cu renumitul scriitor turc, Murat Ozer, alaturi de care traieste cea mai frumoasa poveste de iubire, in ciuda diferentei de varsta dintre ei, de aproximativ 15 ani.
Un an mai tarziu, in martie 2020, cei doi indragostiti prospat casatoriti au devenit parintii unei fetite superbe, careia i-au ales numele Hayat, care in limba turca semnifica viata.

Citeste si: Kanal D, prima opțiune a telespectatorilor din întreaga țară, cu serialul “Hercai”