Zerrin din noul serial turcesc "Nehir", o actrita de legenda! Iata ce familie frumoasa si unita are celebra Sumru Yavrucuk!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 27 iul 2022, 16:40
zerrin din serialul Nehir Foto(9)
Sumru Yavrucuk, o actrita competa!
Sursa: Instagram

Renumita actrita Sumru Yavrucuk va da viata personajului Zerrin din noul serial "Nehir", ce va fi difuzat la Kanal D, din 26 iulie, de la ora 20:00.

Cu peste treizeci de ani de cariera in actorie, Sumru Yavrucuk este considerata una dintre cele mai talentate si apreciate actrite si regizoare din generatia de aur a cinematografiei in Turcia. Aceasta a cucerit publicul cu numeroase roluri magistral interpretate in seriale turcesti de exceptie, dar si in multe filme de lung metraj.

Telespectatorii din Romania au cunoscut-o pe renumita actrita Sumru Yavrucuk in distributia serialului "Fatmagül", difuzat in urma cu multi ani la Kanal D, in care a jucat un rol secundar dar care a reusit sa ii puna in valoare calitatile de mare actrita,

iar din 26 iulie 2021, indragita Sumru Yavrucuk va putea fi urmarita in serialul "Nehir", in fiecare luni, de la ora 20:00, la Kanal D!

Zerrin din serialul turcesc "Nehir", o mama fericita in viata reala! Iata cum arata familia actritei Sumru Yavrucuk!

Sumru Yavrucuk s-a nascut in 1961, in Ankara, intr-o familie instarita si importanta. Pentru ca si-a descoperit pasiunea pentru teatru inca din adolescenta, pe vremea cand inca era la liceu, Sumru Yavrucuk a decis ca peste ani sa studieze in domeniul actoriei pentru a-si vedea

visul implinit.
Astfel, in anul 1977, Sumru Yavrucuk a fost admisa in cadrul Conservatorului Municipal din Istanbul, unde a studiat Facultatea de Teatru. Dupa doar doi ani insa aceasta s-a transferat la Conservatorul de Stat din Ankara, unde si-a continuat studiile. In anul 1982 a devenit actrita cu drepturi depline si a inceput sa joace pe scena Teatrului de Stat din Istanbul, acolo unde a si decis sa se stabileasca, pentru a putea sa lucreze in diferite proiecte cinematografice.

In 1988, Sumru Yavrucuk a jucat primul rol intr-un serial de televiziune, "Önce Canan", care i-a adus si un prim pas catre celebritatea mult visata inca din adolescenta. Au urmat multe roluri atat in seriale de exceptie cat si in filme artistice de mare succes, care i-au adus notorietate si totodata au propulsat-o printre cele mai apreciate actrite din Turcia. Cel mai recent rol jucat intr-un serial este cel din productia "Nehir", in anul 2020, care i-a adus mari satisfactii profesionale.

Citeste si: „Nehir”, o poveste incredibilă despre supraviețuire și destin, are premiera luni, 26 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sumru Yavrucuk a primit de-a lungul carierei sale numeroase premii in cadrul celor mai importante festivaluri de film din Turcia.
Daca pe plan profesional, Sumru Yavrucuk si-a indeplinit marele vis de a deveni o actrita admirata si apreciata la cel mai inalt nivel, pe plan personal insa destinul nu i-a suras.

Aceasta nu si-a gasit sufletul pereche si a fost in general destul de discreta cu relatiile sale amoroase.

Insa cea mai mare implinire ca femeie si ca mama i-a adus-o faptul ca a avut curajul de a adopta un copil, care a devenit centrul universului ei si pe care il adora. Micutul Yagmur este si va ramane cel mai important barbat din viata sa. Si la fel de mult isi adora si sora mai mica si cumnatul, alaturi de care petrece mult timp atunci cand nu se afla pe platourile de filmare, deoarece ei reprezinta familia sa. 

Citeste si: Biran Damla Yilmaz, protagonista noului serial "Nehir", una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia! Cine este celebrul actor care i-a cucerit inima tinerei Biran?