Zerrin Tekindor, actrița care dă viață personajului Vuslat din serialul Doctorul minune, pasiune nebanuită! Cu ce se ocupă celebra actrița când nu se află pe platourile de filmare!

Autor: Daniela Iliuta

Zerrin Tekindor din producția ”Doctorul minune”, difuzată de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, se numără printre cele mai apreciate vedete din Turcia.

Zerrin Tekindor s-a născut în Burhaniye, Turcia, și-a terminat studiile primare și gimnaziale la Ankara iar ulterior a absolvit Departamentul de Teatru al Conservatorului de Stat al Universității Hacettepe, în 1985. Tot în acel an Zerrin a început să lucreze la Teatrul de Stat din Ankara și Istanbul. Fermecătoarea actrița a adunat în palmares, de-a lungul carierei sale, numeroase roluri în piese de teatru, dar și filme și în seriale de televiziune.

Zerrin Tekindor, actrița care joaca rolul Vuslat în serialul ”Doctorul minune”, pasiune nebanuită

Zerrin Tekindor, actrița care da viață personajului Vuslat, din indrăgita producție ”Doctorul minune”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, se numără printre cele mai frumoase și apreciate artiste din Turcia. Pe lângă actorie, Zerrin Tekindor, actrița din serialul „Doctorul minune” de la Kanal D, este pasionată de pictură; lucrările sale sunt achiziționate de iubitorii de artă și se află în mai multe colecții private 

Zerrin Tekindor a fost pasionată încă de mică, de tot ceea ce înseamnă artă. În timp ce își continuă carieră la teatru, ea și-a urmat studiile la Facultatea de Pictură a Universității Bilkent, studiind ulterior și în cadrul Halil Akdeniz Atelier. În prezent, artista se poate laudă cu peste șaisprezece expoziții de pictură, deschise în întreagă lume, lucrările sale fac parte din colecții private. Zerrin are un fiu pe nume Hira, și a fost căsătorită de două ori cu actorul Çetin Tekindor.

Zerrin Tekindor, acum în vârstă de 57 de ani, a devenit cunoscută publicului român prin intermediul rolurilor interpretate în fascinantele producții turcești, difuzate la Kanal D, Dragoste infinită (rol Leyla), și Iubire ascunsă (rol Deniz), iar de dată această, talentată actrița reintră în inimile fanilor din România, prin intermediul serialului de succes “Doctorul minune”, cu personajul Vuslat, o femeie pe cât de frumoasă, pe atât de dura.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este Zerrin Tekindor, actrița care interpretează rolul Vuslat în serialul Doctorul minune

În “Doctorul minune”, Zerrin Tekindor devine Vuslat, o femeie frumoasă și elegantă, dar foarte dura, fără scrupule chiar, dispusă să facă totul pentru a-și atinge scopurile. Vuslat este mama tinerei Ezo, o față care suferă de tulburare bipolară. Această a stat departe de fiica ei mulți ani, <urmărindu-i viață> de la distanță, dar totul s-a schimbat atunci când femeia a aflat de <obsesia> fiicei sale pentru Ali Vefa (Taner Ölmez), rezidentul autist, cu minte sclipitoare.

Vuslat decide să preia <frâiele> destinului fiicei sale, însă metodele prin care alege să facă asta trezesc numeroase controverse în rândul celor implicați în întreagă poveste.

Citeste si: El este și va rămâne mereu cel mai important bărbat din viața celebrei Zerrin Tekindor, actrița care joacă rolul Vuslat în serialul Doctorul minune!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.