Zeynep, decizie zdrobitoare în privința relației sale cu Onur! „Plec chiar dacă nu ma lași” Aflați ce măsuri va lua Ahmet și ce se va întâmpla astăzi, într-un nou episod palpitant din serialul Aripi frânte, de la 20:00, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 oct 2022, 14:19
aripi frante Foto(7)

Zeynep, influențată negativ de Ahmet

Sursa: Captură KANAL D

Suferință fără margini pentru Zeynep și Onur, care ajung să își spună adio! Aflați ce se va întâmpla cu cei doi îndrăgostiți.

Producția turceasca Aripi frânte, difuzată de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D, surprinde în continuare telespectatorii cu noi momente emoționante și situații pline de suspans. În această seară, personajele centrale vor trece din nou prin clipe tensionate și dificile și vor fi nevoite să ia decizii dureroase. Tânăra Zeynep ajunge în punctul în care va trebui să pună capăt relației sale cu Onur pentru a-și proteja sora de relele intenții ale lui Ahmet. 

Astăzi în serialul Aripi franțe: Zeynep, decizie zdrobitoare în privința relației sale cu Onur

Nefise este în continuare captivă în casa lui Kemal, care nu are de gând să renunțe la iubirea obsesivă pentru ea. În ciuda faptului că Asya, fiica lui, bănuiește că el se află în spatele răpirii mamei lui Emre și îl va înfrunta cerându-i socoteală pentru faptele lui, Kemal nu renunță la scopul lui suprem, acela de a o cuceri pe Nefise. 

Pe de altă parte, Emre îi reproșează lui Muzaffer faptul că nu reușit încă să o găsească pe mama lor și mai mult decât atât îi atrage atenția că a dat buzna în casă lui Kemal deși este nevinovat. 

Citeste si: Vești importante pentru fanii serialelor turcești! Totul pentru familia mea, o nouă producție de succes va începe la Kanal D! Iată ce se va întâmpla cu serialul Aripi frânte!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Între timp, Zeynep ajunge la capătul răbdării după ce descoperă că Cemre este pe cale să cadă în capcană întinsă de Ahmet și începe să se îndrăgostească de el. Tânăra îl înfruntă fără teamă pe marele ei dușman, Ahmet și îi cere socoteală pentru acțiunile lui mârșave împotriva surorii ei. În cele din urmă, Zeynep se vede nevoită să accepte condițiile diabolicului Ahmet și va lua o decizie zdrobitoare în privința relației sale cu Onur. 

Îngenunchiată de tristețe, Zeynep îi va spune lui Onur că vrea să pună punct relației lor, invocând faptul că Zerrin, mama lui, nu o va accepta niciodată drept nora în familie și va face tot posibilul să îi despartă. Aflați cum va reacționa Onur, dar și ce se va întâmpla cu Nefise, în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Aripi frânte, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: El este și va rămâne cel mai iubit și important bărbat din viața celebrei Deniz Bolisik, actrița care joacă rolul Nefise în serialul Aripi frânte! Iată-i în cele mai tandre și emoționante ipostaze!