Zeynep din "Dragoste infinita" si-a schimbat look-ul la cateva zile dupa incheierea filmarilor la sezonul doi! Zici ca e frantuzoaica! FOTO

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 29 mai 2017, 12:07

Actita Hazal Filiz Küçükköse, cea care da viata personajului "Zeynep" din "Dragoste infinita"a primit premiul din partea presei "KKTC Magazin Gazetecileri" pentru "Cea mai buna actrita in rol secundar".

Desi toata lumea o stie cu parul lung si drept, cu carare pe mijloc, Hazal si-a luat prin surprindere fanii postand pe Instagram o fotografie in care apare cu un breton lung, negru, realizata pe o plaja.

Citeste si: Imagini nemaivazute! BURAK OZCIVIT (Kemal), cucerit de micuta DENIZ! Iata cele mai tandre ipostaze in care au fost surprinsi cei doi! Carismaticul actor arata atat de bine in rolul de tata!

Citeste si: DENIZ, bebelusul-fenomen din "Dragoste infinita" a devenit cel mai indragit membru al distributiei serialului! Iata cat de mult seamana micuta Arven Beren Kusatman cu mama sa si ce petrecere superba i-au pregatit parintii sai cand a implinit un an! VEZI imagini fabuloase!

 

"Sarutul vantului", a scris Hazal in comentariul fotografiei ce a strans peste 100.000

de aprecieri.

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.