Zeynep din serialul Aripi frânte, apariție de senzație alături de cel mai iubit prieten, care îi înseninează zilele! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Melis Tüzüngüç, jucându-se ca-n copilărie!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 nov 2022, 14:29

Melis Tüzüngüç, o actriță apreciata in Turcia

Sursa: Instagram Melis Tüzüngüç

Îndrăgita actriță Melis Tüzüngüç face parte din categoria celor mai talentate și apreciate actrițe ale momentului în Turcia.

Melis Tüzüngüç a împlinit de curând 28 de ani și se numără astăzi printre cele mai apreciate actrițe ale generației sale. Aceasta a fascinat publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, datorită talentului ei uluitor și a unei carisme deosebite. De când și-a pierdut cele mai dragi și iubite persoane din familia ei, Melis s-a dedicat trup și suflet profesiei sale și are alături zi de zi cel mai bun și loial prieten, câinele ei. 

Zeynep din serialul Aripi frânte, apariție de cel mai iubit prieten, care îi înseninează zilele

Melis Tüzüngüç s-a născut în anul 1994, în Istanbul, într-o familie modestă, în sânul căreia nu a avut o viață tocmai fericită și împlinită deoarece părinții săi s-au despărțit pe când ea era doar o copila și apoi a crescut alături de tatăl ei și de bunica din partea acestuia, pe care a iubit-o enorm, că pe propria ei mama.

Însă destinul a pus-o din nou la grea încercare deoarece și-a pierdut în ultimii doi ani și cele două persoane dragi, tatăl și bunica. Deși a rămas singură, Melis a găsit din nou puterea interioară de a se ridică și de a merge mai departe. Tânăra actrița s-a dedicat profesiei sale, însă a avut și sprijinul prietenelor sale care au înconjurat-o cu multă iubire pentru a nu le duce foarte mult lipsa membrilor familiei, care au decedat. 

Publicul din România a cunoscut-o recent pe talentată actrița Melis Tüzüngüç în distribuția serialului Aripi frânte, în care a dat viață personajului principal, Zeynep, o tânără la fel de curajoasă și ambițioasă că și în realitate. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Zeynep în serialul Aripi frânte, imagini spectaculoase de pe vremea în care nu apelase la nicio intervenție estetică! Iată cum arăta Melis Tüzüngüç în anul 2013!

Deși s-a confruntat cu mari dificultăți în viață personală încă din copilărie, Melis Tüzüngüç a perseverat și a reușit mereu să învingă greutățile vieții și s-a reinventat de fiecare dată.

Pe lângă bunele sale prietene care îi sunt mereu aproape, Melis mai are un prieten de nădejde, câinele ei, pe care îl adoră și alături de care petrece mult timp în aer liber, mai ales pe malul Marii Negre. 

Citeste si: El este actorul despre care s-a zvonit că s-ar fi îndrăgostit de frumoasa actriță Melis Tüzüngüç, Zeynep din serialul Aripi frânte, în urmă cu șase ani!