Zeynep din serialul Aripi frânte, în cele mai îndrăznețe ipostaze de până acum! Iată cum a fost surprinsă superba actriță Melis Tüzüngüç! Imaginile au încins imaginația fanilor ei!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 nov 2022, 14:50
video Foto(5)

Melis Tüzüngüç a făcut furori cu rolul Zeynep, jucat în serialul Aripi frânte și în prezent se numără printre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație.

Melis Tüzüngüç a împlinit în această toamnă 28 de ani, însă cu toate acestea este recunoscută drept una dintre cele mai talentate și carismatice actrițe din generația ei. Frumoasă actrița a cucerit iremediabil publicul din Turcia și de peste hotare încă de la primele ei apariții pe micile ecrane în seriale de excepție.

Chiar dacă nu a avut deloc o viață personală ușoară și s-a confruntat cu multe momente dramatice, Melis a găsit mereu puterea interioară de a merge mereu mai departe și nu a abandonat niciodată profesia.

În prezent superba actriță încearcă să se detașeze de suferințele trăite și să se bucure de reușitele profesionale și de viață ei de zi cu zi. De curând, Melis Tüzüngüç și-a surprins fanii din mediul online cu câteva imagini de senzație, în care apare în ipostaze uluitoare.

Zeynep din serialul Aripi franțe, în cele mai îndrăznețe ipostaze de până acum

Născută în anul 1994, în Istanbul, Melis Tüzüngüç a crescut într-o familie modestă, cu posibilități materiale precare, însă cu toate acestea a fost un copil fericit.

Deși nu a avut-o pe mama ei aproape deoarece părinții au divorțat încă de când ea era foarte mică, treptat cea care a preluat atribuțiile și rolul de mama a fost bunica ei, pe care a iubit-o enorm.

Citește și: Zeynep, eroina serialului Aripi frânte, a recurs la un gest extrem! Iată cum a fost surprinsă, de curând, celebra actriță Melis Tüzüngüç! Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Melis a primit o educație aleasă din partea bunicii și a tatălui ei, pe care de asemenea l-a divinizat.

În ultimii doi ani, Melis Tüzüngüç i-a pierdut pe amândoi și a trecut prin cea mai dificilă și tristă perioada a vieții sale. Însă în cele din urmă, tânăra actrița a căutat refugiul în actorie și astfel a reușit să depășească momentele grele și să se ridice din nou mai puternică. În ciuda clipelor dramatice trăite în trecut, Melis a redevenit astăzi o femeie plină de viață și optimistă.

Citește și: Zeynep în serialul Aripi frânte, mărturisiri cutremurătoare despre tatăl ei, chiar de ziua sa de naștere! Iată ce detalii triste a dezvăluit actrița Melis Tüzüngüç din culisele vieții sale!

Actrița obișnuiește să le dezvăluie din când in când fanilor ei imagini inedite sau clipuri video, surprinse în viață ei de zi cu zi, atunci când nu se află pe platourile de filmare.

De curând, Melis Tüzüngüç a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini care au făcut furori în rândul fanilor săi, deoarece frumoasa actriță a apărut în cele mai îndrăznețe ipostaze de până acum, cu un decolteu generos, care a încins imaginația bărbaților.