Zeynep din serialul Aripi frânte, poveste de dragoste cu năbădăi cu unul dintre cei mai râvniți actori! Iată cine este chipeșul bărbat care i-a cucerit inima superbei actrițe Melis Tüzüngüç!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 oct 2022, 00:04
Melis Tüzüngüç Foto(5)

Melis Tüzüngüç, o actriță desăvârșită la doar 27 de ani

Sursa: Instagram Melis Tüzüngüç

Tânăra Melis Tüzüngüç este considerată una dintre cele mai talentate și frumoase actrițe ale momentului în Turcia.

Melis Tüzüngüç, frumoasa actriță care o interpretează pe Zeynep, în serialul “Aripi frânte”, producție difuzată de luni pana joi de la ora 20:00, la Kanal D, se numără printre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia, datorită talentului ei uluitor și a frumuseții ale răpitoare. Publicul din România a cunoscut-o recent în serialul Aripi frânte, în care a dat viață personajului Zeynep, o tânără ambițioasă, care lupta neîncetat pentru bărbatul iubit.

Dincolo de platourile de filmare, Melis este o femeie discretă care preferă să apară în atenția telespectatorilor cu reușitele sale profesionale și nu cu aspecte din viață ei privată.

Zeynep în serialul Aripi frânte, poveste de dragoste cu năbădăi cu unul dintre cei mai râvniți actori

Melis Tüzüngüç are doar 28 de ani și locuiește în Istanbul de când s-a născut. Și tot aici și-a realizat și studiile și în prezent lucrează în domeniul pe care și l-a ales cu mare pasiune.

Pentru că și-a dorit încă din adolescență să devină o actrița celebra, Melis a decis să studieze Facultatea de Actorie în cadrul Universității Beykent, pe care a absolvit-o cu brio.

Citeste si: Cine este și câți ani are Melis Tüzüngüç, actrița care interpretează rolul principal în serialul turcesc „Aripi frânte”

Tânăra actriță a debutat în anul 2011 pe platourile de filmare, cu un rol secundar în serialul Yıldız Masalı, care i-a adus și primul pas către carieră strălucită de astăzi.

Ulterior au urmat alte câteva roluri importante în producții de excepție care i-au adus celebritate și succes în ultimii ani. În 2017, Melis Tüzüngüç a fost cooptată să joace în serialul Aripi frânte, într-un rol principal, care de asemenea a însemnat o mare reușită pe plan profesional.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de viață profesională, Melis este o femeie discretă și preferă să iasă în evidență datorită realizărilor sale și nu cu aspecte din viață privată. Însă presa turcă a surprinsă în anul 2018 în compania unui coleg de breaslă. Deși inițial tânăra nu a vrut să confirme relația lor de iubire, în cele din urmă, Melis a recunoscut că ea și Ali Biçim trăiesc o poveste de iubire.

Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut încă din anul 2013, când au jucat împreună în serialul "Babam Sınıfta Kaldı" și de atunci s-a înfiripat o relație de dragoste, care a fost presărată însă cu perioade de despărțiri și împăcări.

Citeste si: Ce meserie are Melis Tüzüngüç, actrița principală din serialul „Aripi frânte”. Aceasta o interpretează pe frumoasa Zeynep

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.