Zeynep din serialul "Pretul fericirii", actrita de succes de la varsta de 15 ani! Iata ce evolutie frumoasa a avut miniona Sevda Erginci!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(8)

Sevda Erginci este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din tanara generatie.

Sevda Erginci s-a nascut in 1993, in Istanbul, intr-o familie instarita de intelectuali. Parintii sai i-au remarcat talentul actoricesc inca de cand era doar un copil si au indramat-o sa urmeze mai tarziu o cariera artistica. Sevda si-a fructificat pasiunea pentru teatru inca de cand era la liceu si avea doar 15 ani, cand a inceput sa joace in piese de teatru, mai intai in cadrul unor concursuri si apoi a ajuns sa fie distribuita chiar si in piese pe marile scene ale teatrelor din Istanbul.

Treptat, talentata Sevda a reusit sa isi castige notorietate si sa fie remarcata de marile case de productie, care nu au ezitat sa o distribuie in seriale de televiziune.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In 2012, Sevda Erginci a jucat in primul serial, "Koyu Kırmızı" care i-a adus un succes rasunator si la scurt timp a fost cooptata si in serialul "Veda".


Talentul ei a fost rapid remarcat, iar in anul 2013 a primit o nou propunere de a juca intr-un proiect important "Karagul", un serial care a inregistrat un mare succes atat in Turcia, cat si in alte state.
Au urmat apoi alte roluri in seriale: "Uzaklarda Arama", in 2015, "Hayat Bazen Tatlıdır", in 2016, "Ver Elini Aşk", in 2017. In anul 2018, Sevda a acceptat sa joace in distributia serialului "Yasak Elma" ("Pretul fericirii"), in rolul lui Zeynep, o tanara devotata carierei sale.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.