Zeynep din serialul Prizoniera destinului, de nerecunoscut! Demet Ozdemir a renuntat la inhibitii si a pozat in cele mai extravagante ipostaze!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 24 sep 2021, 16:19
video Foto(7)

Celebra Demet Ozdemir s-a remarcat drept una dintre cele mai talentate actrite ale momentului in Turcia si a cucerit publicul cu alura sa exotica.

Desi are doar 29 de ani si sase ani de experienta pe platourile de filmare, Demet Ozdemir a reusit sa ajunga la inimile telespectatorilor datorita talentului ei aparte si frumusetii sale uluitoare. Aceasta a debutat pe micile ecrane la doar 21 de ani, jucand intr-un serial de succes, "Sana Bir Sır Vereceğim", care i-a adus un prim pas catre cariera stralucita de astazi.

Demet Ozdemir a renuntat la inhibitii si a pozat in cele mai sexy ipostaze

Publicul din Romania a cunoscut-o pe carismatica Demet Ozdemir, inca din anul 2014, cand a jucat in serialul "In dragoste si in razboi", in care a interpretat cu succes rolul Alya, apoi au revazut-o in productia "Prizoniera destinului", in care a jucat rolul principal Zeynep, alaturi de celebrul actor Ibrahim Celikkol.

Tanara actrita are in continuare un mare avant in ascensiunea sa profesionala si isi doreste enorm sa evolueze si sa isi construiasca pas cu pas cariera in actorie.

Dupa incheierea filmarilor pentru serialul Prizoniera destinului, aceasta a fost cooptata sa joace intr-o productie pentru platforma Netflix, alaturi de actorul Şükrü Özyıldız.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, cea mai frumoasa si discreta declaratie de dragoste pentru iubitul ei!

In prezent, celebra actrita a decis sa se retraga pentru o perioada din lumina reflectoarelor, pentru o binemeritata vacanta alaturi de iubitul ei, renumitul cantaret, Oguzhan Koc. Cei doi indragotiti au ales o destinatie exotica, departe de casa, pentru a se bucura de soare.

Actrita a tinut sa le impartaseasca si fanilor ei din mediul virtual cateva imagini inedite in care a fost surprinsa de iubitul ei, in cele mai sexy ipostaze.

Citeste si: Celebra actrita Demet Ozdemir, protagonista serialului "Prizoniera destinului", a castigat o suma fabuloasa de bani datorita unui contract de imagine!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.