Zeynep din serialul "Prizoniera destinului", schimbare spectaculoasa de look! Iata cum arata acum celebra actrita Demet Ozdemir!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 sep 2021, 13:53
video Foto(8)

Indragita Demet Ozdemir si-a surprins fanii cu o noua schimbare de look uluitoare! Iata cat de frumoasa este celebra actrita!

Cu o experienta in actorie de doar sase ani, Demet Ozdemir a cunoscut o ascensiune fulminanta in cariera, bucurandu-se de mare succes inca de la primele roluri interpretate pe micile ecrane, dar si in filme artistice de senzatie.
Frumoasa actrita Demet Ozdemir a debutat pe micile ecrane pe cand avea doar 21 de ani, in cadrul serialului de succes, "Sana Bir Sır Vereceğim", care i-a adus un prim pas catre celebritatea mult visata inca din adolescenta.

Zeynep din serialul "Prizoniera destinului", schimbare spectaculoasa de look!

Tanara actrita Demet Ozdemir a demonstrat in scurt timp un talent uluitor si abilitati impresionante pe platourile de filmare, astfel ca a primit multe alte roluri importante, reusind sa isi construiasca pas cu pas o cariera de mare succes.

Telespectatorii din Romania au cunoscut-o pe talentata actrita inca din anul 2014, cand a jucat in serialul In dragoste si in razboi, in care a interpretat rolul episodic Alya si ulterior in anul 2019, in cadrul productiei "Prizoniera

destinului", in care a jucat rolul Zeynep, alaturi de marele actor Ibrahim Celikkol.

Desi a atins culmile celebritatii si s-a bucurat de mari realizari in cariera pana in prezent, Demet Ozdemir pare de neoprit. Aceasta continua sa joace in multe proiecte importante si accepta cele mai mari provocari. De curand, celebra actrita a fost cooptata intr-un nou proiect realizat pentru platforma online Netflix, alaturi de actorul turc Şükrü Özyıldız.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Se vor căsători Demet Ozdemir și Oguzhan Koc? Iubitul frumoasei protagoniste din "Prizoniera destinului" a făcut o declarație neasteptata!

Pentru pregatirea noului ei rol, Demet Ozdemir a recurs la o schimbare uluitoare de look. Aceasta nu s-a sfiit sa le impartaseasca fanilor sai din mediul virtual noua sa infatisare, ce i-a surprins enorm. Demet a publicat pe contul ei de socializare o imagine in care apare cu parul ondulat si cu ochelari de vedere, asa cum fanii sai n-au mai vazut-o pana acum.

Recent, indragita actrita a acordat un scurt interviu pentru o renumita publicatie din Turcia, "HELLO Turcia", in care a facut cateva dezvaluiri incredibile despre trairile sale intense.
"Mă atrag poveștile de călătorie a personalității, care nu arată putere la început, dar se dezvoltă odată cu povestea, care învață să descopere puterea, succesul și fericirea din interior, cu mare deschidere la orice, la toată lumea și la transformare și care să fie o speranță pentru toate femeile care mă urmăresc", a

spus Demet Ozdemir, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citeste si: Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, cea mai frumoasa si discreta declaratie de dragoste pentru iubitul ei!

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.