Zeynep în serialul Aripi frânte, mărturisiri cutremurătoare despre tatăl ei, chiar de ziua sa de naștere! Iată ce detalii triste a dezvăluit actrița Melis Tüzüngüç din culisele vieții sale!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 oct 2022, 19:10
Melis Tüzüngüç Foto(4)

Melis Tüzüngüç, un talent desăvârșit

Sursa: Instagram Melis Tüzüngüç

Renumita Melis Tüzüngüç se numără astăzi printre cele mai apreciate și admirate actrițe ale generației sale în Turcia.

Melis Tüzüngüç a cucerit publicul din Turcia și din străinătate cu talentul ei uriaș și cu frumusețea ei răpitoare încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, în seriale de succes. Telespectatorii din România au cunoscut-o de curând în distribuția serialului Aripi frânte, în care a dat viață personajului principal Zeynep

Deși are doar 28 de ani, Melis a acumulat aproape un deceniu de experiență pe platourile de filmare, reușind să câștige admirația publicului cu rolurile sale magistral interpretate.

Pe 4 octombrie, frumoasă actrița și-a sărbătorit ziua de naștere și a vrut să o marcheze cu câteva detalii inedite din culisele vieții sale. 

Zeynep în serialul Aripi frânte, mărturisiri cutremurătoare despre tatăl ei, chiar de ziua să de naștere

Melis Tüzüngüç s-a născut în anul 1994, în Istanbul, unde a crescut, a studiat și peste ani avea să își construiască pas cu pas o carieră strălucită în domeniul actoriei.

Pentru a-și îndeplini marele vis din copilărie, de a deveni actrița, Melis a decis să urmeze Facultatea de Teatru în cadrul Universității Beykent, pe care a finalizat-o cu succes. Iar în anul 2011 tânăra actrița a debutat pe platourile de filmare în serialul Yıldız Masalı, un rol ce i-a adus primul pas către carieră de succes de astăzi. În scurt timp, marile case de producții din Turcia au remarcat talentul și frumusețea ei și astfel tânăra actrița a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în seriale importante. 

Citeste si: Ipostaza inedită în care a fost surprinsă Zeynep din serialul „Aripi frânte”. Imaginea a ajuns imediat pe Instagram

Dincolo de cariera presărată cu mari succese de-a lungul celor zece ani, Melis Tüzüngüç nu a avut parte de o viață frumoasă și liniștită pe plan personal, deoarece a trecut încă de la o vârstă fragedă prin multe tristeți și dezamăgiri. 

Această a mărturisit în presă faptul că nu și-a cunoscut niciodată mama și că a fost crescută de tatăl ei și de bunicii paterni, pe care i-a adorat și i-a respectat enorm. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe 4 octombrie celebra actriță Melis Tüzüngüç a împlinit frumoasă vârstă de 28 de ani și a profitat de ocazie pentru a transmite câteva gânduri fanilor ei pe contul ei de socializare. Această a menționat că își amintește cu drag de tatăl ei, pe care l-a pierdut și căruia îi este și îi va fi mereu recunoscătoare pentru tot ceea ce i-a oferit. 

„2022 s-a dus... a fost anul primei dureri, primei despărțiri, primei pierderi... Astăzi am intrat în nouă pe vârstă, pentru prima dată fără să aud vocea tatălui meu sau să-l îmbrățișez. Mi-am petrecut ziua cu multe cuvinte pline de dragoste de la cei dragi și îmbrățișări de la familia mea. Am fost la tată, am plâns la el, i-am povestit despre aceste anotimpuri care au trecut fără el! Tatăl meu este mereu în mintea mea!”, a scris Melis Tüzüngüç.

Citeste si: Zeynep în serialul Aripi frânte, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată celebra actriță Melis Tüzüngüç, la cinci ani de la încheierea filmărilor!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.