Zeynep, protagonista serialului Prizoniera destinului, escapadă spectaculoasă într-una dintre cele mai vizitate destinații turistice din Europa! Iată cum a fost surprinsă celebra Demet Ozdemir!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 dec 2021, 14:02
video Foto(4)

Îndrăgita actrița Demet Ozdemir, care a dat viață personajului principal din serialul Prizoniera destinului, a plecat într-o escapadă inedită în Franța.

Demet Ozdemir este considerată una dintre cele mai talentate și apreciate actrițe ale momentului în Turcia. Deși are doar 29 de ani și aproximativ șase ani de experiență în actorie, Demet Ozdemir a cucerit publicul din Turcia și de peste hotare încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, urcând rapid în topul celor mai apreciate actrițe din tânăra generație.

Zeynep, protagonista serialului Prizoniera destinului, escapadă spectaculoasă în Europa

Telespectatorii din România au văzut-o pe Demet Ozdemir încă din anul 2014, când a interpretat rolul Alya în serialul În dragoste și în război, iar ulterior au revăzut-o în serialul Prizoniera destinului.

Citeste si: Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, apariție uluitoare într-o rochie de prințesă! Iată unde a fost surprinsă frumoasa actriță!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși s-a bucurat de mare succes datorită rolurilor jucate în seriale de excepție, Demet Ozdemir nu a renunțat nici la cea de-a două mare pasiune, dansul. Astfel, această a decis în urmă cu câțiva ani să își înființeze o trupa de dans împreună cu câțiva prieteni la fel de talentați și apar in diverse spectacole in Istanbul.

De curând, Demet Ozdemir se bucură de o binemeritată pauză și a decis să plece împreună cu iubitul ei, Oğuzhan Koç, în Franța.

Cei doi îndrăgostiți au ales desigur că destinație Parisul, orașul iubirii, unde au vizitat cele mai renumite obiective turistice.

Citeste si: Zeynep din serialul „Prizoniera destinului”, așa cum nu ai văzut-o niciodată. Imaginile cu Demet Ozdemir din ziua de Crăciun au făcut furori pe internet

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.